方皓玟LOST n FOUND紅館演唱會討論區 (3)|8月26-29日

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
其實我都唔想要咁大盒
唔知係咪好似404咁貴
買晒D野應該=睇2場780
應該貴過404 如果唔出平裝,咁佢呢輪所有野target都係金字塔尖嘅歌迷
我淨係對隻碟有興趣
盒野又阻掟
又貴
睇4場已經破產
準備聽新歌
又話12點Mv?
唔係903首播咩?
淨係話12點叱咤樂壇首播派台
通常係播完之後先至會上
freedom都係咁 好似係

新歌 #浮沙mv 明天12點和大家見面。
明天 #叱吒樂壇 派台。
Sor 自膠
順豐
擺係順豐個文件夾送上門
咩都無
仲未收到kook飛 又無電話
幾多號
26號啊
係咪本身預叱吒樂壇12:10就播, 所以12:12先出
音樂總監何山:
timing唔同左, 想表達既野又唔同左, 小明又有新作品, 所以係全新既演唱會, 大家冇諗之前度好哂d野, 完全推倒重來想過要做件咩事俾大家睇, 上年度既rundown同今年係唔同面貌, 但係展現既message都係同一個信念
音樂總監何山:
(小明於製作團隊會議少發言) 佢對於團隊既信任, 大家都準備好多野同佢分享, 聆聽完佢唔會急於表達意見, 佢會消化完再表達, 呢個信任係好難得, 從day1認識她就是這樣, 俾到信任佢, 佢亦都會信任你, 當一齊做project既時候互相感覺好開心欣慰, 默契亦都互相建立
音樂總監:
好難得個團隊冇改變過,我哋有個信念要講,只不過係形式上,流程上改變,但始終係想講嗰樣嘢,我哋所相信嘅嘢都係一樣。隊band仍然係the spring of hope嘅班底,好難得啲樂手時間配合到,始終經歷咗一段時間,除咗我之外其餘都係最頂尖嘅樂手。
何山:
雖然紅館係好多歌手、樂手、製作人夢想嘅一個地方,但我唔覺得應該為咗紅館呢個地方去改變一個歌手要做嘅嘢,團隊最想做嘅時候係諗吓有乜嘢方法可以呈現到最真實嘅方皓玟喺紅館舞台上面,佢對我來講只係一個大啲坐得多啲觀眾嘅舞台,唔需要因為紅館改變咗嗰位歌手好好嘅特質
何山:
今次揀歌方面大家都好順住個idea,想show個整體感覺,結果揀咗出嚟好大部份都係近期嘅歌,我諗因為比較貼近啲佢而家嘅諗法,佢依家想話俾大家聽嘅嘢,所以可能會唱少啲佢早期作品,可能某部份嘅fans會失望,但我有信心我哋其餘嘅歌都會令你睇得開開心心。可以劇透嘅嘢就係佢唔會講好多嘢,因為好多嘢佢都會係音樂上同大家分享,同大家表達。
方皓玟紅館演唱會Band
音樂總監: 何山
鋼琴: 孫偉明
鼓手: 黃偉勳
結他手: 崔展鴻、黎俊浩
和音: 陳詠瑜、Wendy、章尾而
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞