請問 3D 電影係咪已經宣佈死亡

367 回覆
1151 Like 15 Dislike
屋企同埋車裡面仲有一大堆3D 眼鏡
已經買飛專登避開唔買 3D 戲

估唔到終於等到佢壽終正寢嘅一日
3d戲吹大左啦
3D戲:只有字幕3D
得阿凡達係睇到嘩一聲 其他都係字幕3D
屋企部垃圾電視就係當年講3D電視 六七千部
完全廢左 想買部正常智能電視又未壞
大家最後一套睇3D 係咩戲?

我好似係 transformer
得片頭出電影公司名嗰十零廿蚊有3d
你老虎都唔知俾多幾十蚊睇3d做乜鳩
仲有堆3d鬼戲嘜柒都飛落個鏡頭度
人生好似只睇過一套3D 戲係真係3D
3D 小特務
The Suicide Squad 好似有 4DX
我係魔盗王第四集(最尾William上返岸嗰集)
十幾年都未壞
真 正正常常咁 屋企啲電視真係好耐用
係咪兩姐弟打機setting嗰套?記得嗰時細個睇係用紅藍色眼鏡
有得揀嘅話,打死都唔睇3D
得一開波個公司logo最3D
點解好地地一套3D咸片,3D嘅竟然係子彈、飛刀、石頭、血、內臟,而完全唔關性愛事?屌,我寧願3D嘅係精,寧願俾葉山豪顏射我,都唔想睇子彈飛刀呀,要睇子彈飛,我睇讓子彈飛唔好?
買個chromecast頂住先
有 暫時頂住 都算方便好用但想買部新既玩ps5
一早就應該收皮啦,3d電視都興得幾年就收皮,我都唔明點解電影仲繼續燒錢落去,要嘥大量錢買equipment都算,又要做大量後期,不如用d budget同時間做好d部戲好過啦,最大問題係無得裸眼3d, 要戴個濕鳩眼鏡,戴完就係為咗睇字幕
記得細個睇老翻VCD
冇眼鏡 睇到我哋
樓主唔提,我都差啲唔記得咗有3D電影
3D電影成功將戲飛推高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞