教協 = 優惠 = 著數

145 回覆
126 Like 616 Dislike
留意下有幾百個負皮時, 都有近一百個正皮, 代表左d 乜嘢?
駁唔到就縮番入你老母閪啦
垃撚圾打手
得啦廢閪
知唔知自己好撚柒呀
代表左幾個裡面總有1個弱智
政府係人民身上收番權力仲要拍手掌助威
唔講仲以為你係高官
賤種中坑藍屍學人上黎做打手
係咩? 好柒咩? 柒得過你現眼報?
我明明前個post 先比人話中學雞, 一陣就變中坑

證明cctoy 班柒頭真係好撚on9
我諗係代表一個社會裡面, 有大部份人都係無思想一味盲反嘅羊來囉. 即係話你呀柒頭
你老母無咩事丫嘛? 若然未報, 時晨未到, 睇下過埋今晚會唔會有事發生?

同你思想唔同就係無思想
而係度係少數 你就會諗即係代表眾人皆醉你獨醒
真係那來的自信
幾廿億PR工程錢,出咁ge貨色
住得係香港就係為著數而活,目標一致。
教協咁岩係黃咁解。有幾多香港人為左著數已經暗投藍店藍app? 肯定大把。聽到同事朋友之間嘅話題永遠離唔開著數,錢,優惠。市儈就係香港人嘅核心價值,一路堅持做香港人嘅原因
講緊自己? 以為連登就係主流?
諗多左, 司徒華愛國份子唔通要話比連登閪知咩
連登係咪主流我係呢個post搵唔到support,你係度係少數就係肯撚定

而家係你話唔同你意見就係無思想係羊喎,雖然我都開始懷疑你唔係五毛就係假膠
現眼報
睇你個閪款都成4-50歲
幫你老豆老母執左副閪骨未
你只係其中一個連登無腦chatbot

一則五毛
二則PR
三則假膠

最後就BLOCKED 打單機

呢啲咪就係連登閪所謂嘅主流思想啦, 明喎
你起下底咪知幾歲, 你死我老豆老母都未死呀, 臭閪窿
喂, 現眼報完自己老母, 你又唔覺意辣埋去你老豆度

得閒check 下你兩老呀, 費時陣間有咩不測啦
其實真係好多人報

唔係講緊腥香港人

後生女都好多

學音樂,日文,運動

朋友,真係無得講
出來講兩句啦, 咁多人話你聽個事實你唔撚係深潛下話
關咩事 轉做GM係因為想確保新入職教師專業能力,同埋迫舊老師進修
唔關事, 我指個時間係爭取到全GM 之後姐
Blocked
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞