[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(86)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
日本業餘工藝呢
非曬命

以前幾乎每個po都有佢 再唔係就加啲手畫錶 細路仔電子錶
其實都冇咩特別注意
價係睇tax free個個 再+萬三yen運費
一星期內送到府上 安全又快速
我個隻而家每1-2日快1秒 qc完全冇問題
等值日
係咪又有巴打過咗隔離2m po撚人
2m po?
帶鬆一格再將個微調效到最緊
柒就
話說幾廿歲人終於有d 閒錢, 打算買隻iwc…
揀左隻so called 限量版叫記念下… 錢就俾晒,等等下都差唔多半年, 早排sales 竟然話.. 可能要多半年.. 心都灰ma~~ 嬲
早知係要成年先番, 我真係唔買
邊隻?
NPLM
咁啱喺露台食緊煙
經驗所得,多過10隻既都唔可以叫限量版
限唔限其實我又睇得唔係咁重要既, 成隻色自己岩心水咁姐… 屌, 點知中伏
屌! 未臭係囉, 真係好耐呀~
R 果隻我都見, 佢唔係賣正價
講開又講… iwc bt 其實係幾好行, 唔使怕俾人白眼, 自己之前都係9 流流帶住g shock 短褲涼鞋就走入去, d sales 都好肯拎錶叫我試
IWC 係咁
通常 sales 會掌握到第一批收貨人,大概幾時拎到貨
但真正到你手時,又會比嗰個日期延遲一年半載

一係咁啦,召喚 PR 講兩句
Omega seamaster/speedmaster vs grand seiko snowflake
大家會點簡
唔係話想唱衰佢
只係自己有諗半載無諗一年姐~~ 算啦~ 自己7左,申下就完. 繼續帶我隻精工番工
Seamaster 300 black black最新, 我覺得好靚

買錶係自己帶, 自己鐘意緊要
白面seamaster同snowflake各有所好,兩隻都想要
東京奧運海馬>snowflake>黑白面海馬

moonwatch新款正又有歷史又手動機芯,但貴未有discount
等緊明哥條片介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞