[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(86)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
呢隻真心正 好難搵
好驚要r水吹咁
唔怕, 你好cool 怕怕羞羞都無問題
我一個毒撚樣走入去又唔敢望人又唔識講嘢都係咁啦
無問題嘅

1881就錶多啲, 海港城相對上氣場無咁大
揀一間自己方便又順眼就入去試下囉
白金
你唔係大芋咩
我係真毒撚
睇黎海港城會岩我多啲
1881 係IWC 全球第一間Boutique
建議唔買都去睇下

我諗你係想講全球第一間flagship bt
唔洗怕羞,走入去直接講你想試錶
自己之前蠢左經c24買左twc入面既omega 比多左少少錢
但係隻錶我就覺得冇咩問題 我都冇好仔細睇 工具錶
信譽都幾好
對唔住大佬
唔好咁講 我唔係pr
iwc都冇隻
咁有歷史
BP43 如果有日期我就課左金了
6點方向日期就好
elements 有
作為iwc fans 其實bp43 我覺得唔好
我返工成日要睇日期
所以對我黎講係必須
有日期既話幾好呀
平d 又岩我幼手撚 有透背
冇左big pilot 個特色
作為iwc 打手, 一開始我都覺得麻麻,但睇得耐又覺得幾好睇。
試錶勇者塔

Newbie : IWC, hublot 低至中價位eg longines tissot踢拖入去都好nice

Mid:各大連鎖錶行,話唔白鴿眼就假嘅,個個都掃一掃你全身,係我毒撚自卑,戴精工果日唔會入

Boss:holy tri串過馬撚,首先你唔係約左個SA的話佢都唔會理你,其次佢都冇現貨冇錶比你試,不過如果係約左拎錶就態度180度轉,上乘服務,世界就係咁現實

Just for fun, 個人真實經驗非引戰

Bonus stage, 某C字頭BT入面連影相都唔比,啲職員又冇product knowledge, 問乜都要拎本貓書出黎睇,最串就係佢,果時我直接喺佢度試飽再去對面連鎖買
加返:omega, GO, JLC都屬於超nice級,其中一間個sa直頭問我可唔可以拎隻錶睇之後傾錶經同屌柒炒撈班狗,係真定social手法都好但我個過程係開心嘅,都會想喺佢度買比錢佢賺

窮到燶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞