覺唔覺193真係好慘。。。

359 回覆
1883 Like 216 Dislike
J葉劉對腳都算,仲要盲撐件偷食pk同時尚乞衣
見到分化post千祈千祈唔好入去駁, 係應該自己開個post講你自己想駁佢既嘢, 咁你個標題就會相對多人睇到 #政事
https://lih.kg/2563539
條友真係好撚樣衰
遲d連登仔會唔會狙擊tvb咁狙埋佢d廣告代言
送返佢落去
諗起吳若希
不過呢條友更加無技能
幾有創意
改應該改名叫抽水
黃藝人中佢算唔算最無料嗰個
就算計埋藍藝人
佢都算係無料個班啦
梨泰院男主角去marvel寫演出?193要r佢一齊合作演出?
第一個係好紅嘅韓國演員
第二係奧運冠軍
一個奀星扮咩成功人士啫
渾水健吾呢啲戇鳩群黨以為痴Mirror就幫到自己吸客
其實佢句 你真係唔識 係講緊咩
話人唔識鞋?
你地真係唔識㗎喎,我一開post話想要就幾十萬個老婆買鞋俾我,洗撚好似nba咁俾人屌
你講漏咗倫敦人妻先生
其實我唔明點解個個屌家明
一單還一單
波衫事件佢抵屌 屌到粉身碎骨都冇問題
但193個篇野 佢真係冇講錯喎
咁撚肉酸都唔話得?
同埋佢話咩你真係唔識嫁喎 個IT4既Twitter 唔係遲過193出嫁咩?佢點樣先知出左先?定係外國藝人突然興一個咩類似R 鞋challenge?

利申無追哂成件事
淨係睇過家明篇野同埋193個限時動態 所以好唔明
連姜濤咁紅都仲用緊wallpaper叫自己保持謙卑
193條撚樣成日開口埋口知你咩料
而家咪就係個個都知你冇料
覺唔覺達哥好慘

達哥,我正式代表全連登同你道歉!
https://lih.kg/2645435
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞