覺唔覺193真係好慘。。。

359 回覆
1883 Like 216 Dislike
乜撚嘢邏輯? 而家曾志偉係耶穌係神唔可以批評?你串得tvb 我串得tvb 任何人都串得 咁你一個升斗市民憑咩鬧林鄭習大大啊人哋身為領導人幾時輪到你出聲 個個都好似你咁奴性重就天下太平啦
其實佢買返黎出個post話多謝大家關心咪完左件事囉
先3萬蚊到
何謂無限發酵搞到形象咁差
你個類比錯哂喎
我地平民屌完都無人知
關奴咩事
論資排輩識唔識
佢依家係公眾人物對住個鏡頭講
佢私底下講鬼有人理

公道啲講 其實呢啲group有幾個admin
會係fans club真係管理嗰堆 同埋本人做admin
咁洗乜出post R咁傻豬豬
成個全民造星啲阿豬阿狗都有呢啲group

其實當初全民造星好多fans上黎連登討論
但從來無人知可以開group
直到發現大陸花係微博group叫啲大陸人總決賽「你們來」
之後慢慢有人開tg group叫埋啲仔入去,有少少人有我有嘅feel
到而家都覺得好弱智,啲仔成日掛住入tg group傾計而家仲要拍廣告又盛,真係仲有時間去練好自己嘅技能咩
同埋有樣野其實係距離美,同fans咁close有好多不必要爭執
淨係ian個fansclub我印象中好似啲fans爭寵,最後有堆fans嬲到連ian都屌埋

33咁高,條j一定好長
係呀 好黑人憎
過曬火 以為好真 好好笑
其實睇到好尷尬
R鞋我覺得冇乜野
最多係肉酸啲
做偶像是但話想要一樣野
個個fans 都爭住買比佢啦

我覺得反而上次佢屌人唔識欣賞佢首歌係接受唔到新事物嘅廢老
呢個先feel 到佢一朝得志又自大
明明佢個訪問係好humble 同感欣
自從上次單嘢發生之後對佢好失望
淨講性格姜冇問題喎
乞鞋只係導火線

佢之前屌人唔識欣賞佢首柒到三點先係主因
不過佢之前得勢,所以無爆到
肯定繼續捧咁賺到錢
入人哋地頭搞事唔係踢館係咩
應該周杰倫先
skr skr都好高,同193一樣咁吹奏自己很大,其實牙籤仔,193都一樣啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞