[突發]美斯離開巴塞隆拿

893 回覆
449 Like 8 Dislike
疤狗自己亂鳩買人唔洗負責,成班球探on9架?全部買完返嚟唔啱用,蝕到仆街想逼西甲賽會就你?自己搞出嚟嘅傻閪嘢就自己承擔啦
阿古路碧基shakira影帝及艾巴等人去美斯大屋食散水飯
https://twitter.com/reshadrahman_/status/1424095852277256200?s=21
其實美斯咁愛巴塞,象徵式收1蚊幫佢踢一年唔得咩?佢之前都搵咁多,商業廣告又賺咁多,真係好缺錢咩
阿古路
佢免費踢都註冊唔到
唔收錢都唔得,因為依家係西甲唔比佢註冊,爆左salary cap
咁最好方法係咪賣走班垃圾 然後再減50% OR 更多 簽美斯 ?
咁講即係阿古路迪比都唔註冊得
其實大家知唔知阿古路減左極多人工去巴塞
即係全隊波總員工salary過左ceiling? 咁全隊人工重整有無得搞?

咁管理層一早知個規則啦,點樣管數架
唔係話美斯免費踢都冇得留低咩
因為依家果班已經超左個salary cap
管開數果個上季尾先比人炒
依家呢個主席都係上一兩個月接手 神仙都救唔到
真係諗唔明咁大間公司會犯啲咁嘅錯
我係佢就即刻掛靴算
無知一問
西甲幾時多左salary cap呢樣野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞