[突發]美斯離開巴塞隆拿

893 回覆
449 Like 8 Dislike
一日未有球會落實簽佢一日都唔會百分百相信
你啱,但係salary cap係西甲賽會隨意決定
「西甲的工資帽不是劃一計算,每隊都有不同標準」
一個時代既終結
似唔想續美斯多,畢竟34歲啦
撚有錢先係重點
梗係拎唔到啦 成隊波都係老嘢黎
影帝 拉傑迪 蘇神 艾巴 碧基 個個都三十幾
但巴塞最出名就係6秒反搶同入滲
呢樣邊有可能做到 中場又冇活力
係呢兩年先好啲 用返啲新血 後生仔先有返活力
但依家曼城成隊都仲當打 中場又有迪布尼同B華
兩個人都幫美斯控到節奏 又打到反搶
行過去幫班nigger含撚咁上下高度
咁其他球員老奉一定要減?

屌就屌巴塞自己玩爆個 salary cap搞到留唔到美斯啦
咁重要嘅主將,唔係應該優先搞掂嘅咩?咁做乜簽阿古路?

如果巴塞諗住迫其他球員減薪去留美斯就仲on9,你係基士文點諗呀?屌那星簽完約講明人工幾多,點解要我減人工留個人工仲高我一半嘅人?
實有簽字費,經紀費
你驚曼城無錢?
某間條球會差個攻中
好似有個唔知乜鳩條例唔可以亂dum錢買人?
韋利安都有200k?
條例廢㗎 淨係恰啲細球隊
呢幾年psg係咁買人 乜事都冇
慢到癲
唔關興趣事,巴黎係當初係加塔爾為左世界盃而投資既一隊波
唔簽都無一隊夠玩啦,志在歐聯
咪又係罰錢
到重要時候哥帥又會玩變陣,隊波幾勁都無用啦,根本鏝城就唔需要美斯
傳緊美欺退役 不再踏入足球場
以前好景嗰時巴塞同皇馬加埋可以同另外18隊鬥仲想點
已經睇在呢兩隊波係超級豪門俾咗特權
係因為肺炎閉門一堆嘢搞到收入大減先出手縮細各隊salary cap
當皇馬冇因為薪酬而爆炸,而巴塞因為薪酬爆炸
冇乜可能仲走去怪西甲賽會唔放寬
高層係睇長遠,佢地兩個都接近退役年紀
下psg呢幾年勁聽話喎
尼馬名義上自由身轉會
得包皮先係巴黎名義上買返嚟
而且鈀為咗填返包皮筆數仲係咁賣人同免簽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞