31-5-2017 游B貼圖區

316 回覆
12 Like 7 Dislike

返完夜好攰,想抖下
等今七點後先開ok?
唔想訓得唔安樂

已經開左,唔會收返

可唔可以講下會點樣開法,比我有少少心理準備

純粹Cap你圖

我只係要危險爺爺隻抽姐

下,你明明聊埋腦魔同巨乳隻揪
依家又話冇?

好心你啦腦魔仆多下都入骨科訓半年架啦

係架,佢地落搭既咪黎

如果唔係既,我就係單挑危險爺爺

你地咁想狙擊游B身邊既人

我就會全力屌柒你地

第一如果你對狙擊既定義就係放人張相上黎,咁你都幾唔得閒

第二你d反應咁大咁好玩,本身冇諗住貼人相都特登貼黎玩你啦

咁你係咪打算貼先
係既就再開戰

冇打算貼 但係直接開戰ok?

純粹Cap你圖

我只係要危險爺爺隻抽姐

依家又話冇?

係架,佢地落搭既咪黎

我就會全力屌柒你地

咁你係咪打算貼先
係既就再開戰

咁無野要開戰做乜要開?又做乜要應戰?

純粹Cap你圖

我只係要危險爺爺隻抽姐

依家又話冇?

係架,佢地落搭既咪黎

我就會全力屌柒你地

咁你係咪打算貼先
係既就再開戰

石元泰搏你老母比狗屌呀屌你老母!

咁樣可以係開戰既理由未

依家又話冇?

係架,佢地落搭既咪黎

我就會全力屌柒你地

咁你係咪打算貼先
係既就再開戰

咁樣可以係開戰既理由未

未係
如果你咁想狙擊,我比埋Source你慢慢狙又如何

依家又話冇?

係架,佢地落搭既咪黎

我就會全力屌柒你地

咁你係咪打算貼先
係既就再開戰

咁樣可以係開戰既理由未

未係

btw 你朝早話開得我波就唔會停

好,拎黎plz

咁你係咪打算貼先
係既就再開戰

咁樣可以係開戰既理由未

未係

你無追Post?
六台停戰

你咁想挑我同你單挑

記得開真身

咁你係咪打算貼先
係既就再開戰

咁樣可以係開戰既理由未

未係

你無追Post?
六台停戰

你咁想挑我同你單挑

記得開真身

咩叫開真身,網上面既真身?facebook?
成日話真身,隻抽,仲以為你夠薑出黎
原來最後都係玩網戰炸

咁樣可以係開戰既理由未

未係

你無追Post?
六台停戰

你咁想挑我同你單挑

記得開真身

原來最後都係玩網戰炸

你縮沙呀?

好,拎黎plz

又話比Source我
得把口
難為向你道歉d人

你依家應該要落足力搞鳩我,咁先令人覺得佢對你既道歉係有價值架嘛

咁樣可以係開戰既理由未

未係

你無追Post?
六台停戰

你咁想挑我同你單挑

記得開真身

原來最後都係玩網戰炸

你縮沙呀?

連點隻抽法都未講,就屈我縮沙,唔係幾好啵
你夠膽就開真身

唔夠膽就返屋企訓覺啦
你夠膽就開真身

唔夠膽就返屋企訓覺啦

掉低個facebook就可以隻抽?
你夠膽就開真身

唔夠膽就返屋企訓覺啦

連真身都唔夠膽開
憑乜講隻抽

而且我係同危險爺爺隻抽
無話過同其他人隻抽
你夠膽就開真身

唔夠膽就返屋企訓覺啦

連真身都唔夠膽開
憑乜講隻抽

而且我係同危險爺爺隻抽
無話過同其他人隻抽

同時挑埋巨乳人妻同腦魔二世。。。?
你夠膽就開真身

唔夠膽就返屋企訓覺啦

連真身都唔夠膽開
憑乜講隻抽

而且我係同危險爺爺隻抽
無話過同其他人隻抽

同時挑埋巨乳人妻同腦魔二世。。。?

邊有話同佢地隻抽
你既然開戰

又唔拎真身

就唔該收皮先
連網上現真身都唔敢就唔好學人挑機玩狙擊
我唔想開自己真身facebook

一、
我政治立場係親本民青反保重泛民熱狗,唔想係蓮燈貼自己facebook

我fb有知己同女朋友,我唔想煩到佢地

二、
我係見你反應咁大同敢講隻抽先陪你玩下
貼唔貼正身fb都唔影響我地隻抽
第三,唔好講到敢貼真身fb就好威

我唔介意真人出黎同你見面

不過行禮如儀,食餐飯,就無謂啦

相信你隻抽唔係得個講字
我都係見大家都係支持本民青先唔想內訌ja
我唔想開自己真身facebook

一、
我政治立場係親本民青反保重泛民熱狗,唔想係蓮燈貼自己facebook

我fb有知己同女朋友,我唔想煩到佢地

二、
我係見你反應咁大同敢講隻抽先陪你玩下
貼唔貼正身fb都唔影響我地隻抽

你唔想自己show真身
又做乜響度Pro人J唔關事既人呀

你係咪有對話圖甚至通話記錄證明佢地答應比人狙擊呀?

你Pro本民青就可以甩身?

你咁鐘意挑白頭機

做乜又唔敢應機做乜又縮沙?

你自己要保護女朋友保護身邊人

人地就唔使保護身邊人?
我都係見大家都係支持本民青先唔想內訌ja

真男人拳腳架不損友情,更添理解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞