31-5-2017 游B貼圖區

316 回覆
12 Like 7 Dislike
你而家撩交嗌
我必定奉陪

FB呢?

心虛呀

撩完人隻抽
有人敢玩
就變左撩交嗌

你果個撩人隻抽唔講明係(網上隻抽)
搞到我中左你伏

中乜野伏
我真身都出埋你話中伏?

你自己拆掂佢
變態

我從來都變態的
唔想係度同個覺得交低facebook真身就等於隻抽既懦夫loop

我組織下,係時事台開個post約你戰

反正我一開始就唔覺得貼人地張圖上黎唔係笑唔係侮辱,有咩問題,連人地係咩名都冇講

咁就叫狙擊?

睇黎你行步路仆親都會叫共產黨可恥

我係笑鳩你唔撚識點樣保護人,同埋你心靈極脆弱。
FB都唔敢應既網上打飛機就唔該收皮啦
唔想係度同個覺得交低facebook真身就等於隻抽既懦夫loop

反正我一開始就唔覺得貼人地張圖上黎唔係笑唔係侮辱,有咩問題,連人地係咩名都冇講

咁就叫狙擊?

心靈脆弱呀?

不如你開左名先講

咪先你講乜都嘥氣
一句講晒
開FB

咪先你連應機資格都無

咁就叫狙擊?

心靈脆弱呀?

不如你開左名先講

咪先你講乜都嘥氣

如果我好似你咁比人撚兩下就生蝦咁跳仲要爆埋自己fb出黎,咁我會好撚羞愧唔想做人

咁就叫狙擊?

心靈脆弱呀?

不如你開左名先講

咪先你講乜都嘥氣

如果我好似你咁比人撚兩下就生蝦咁跳仲要爆埋自己fb出黎,咁我會好撚羞愧唔想做人

你認為出口術有用咩?無膽匪類
點解冇呢張
點解冇呢張

我都想知

咁就叫狙擊?

心靈脆弱呀?

不如你開左名先講

咪先你講乜都嘥氣

你認為出口術有用咩?無膽匪類

係冇用架,但係我依家約你出黎,你講過隻抽又唔敢

你覺得係邊個出緊口術呢?
點解冇呢張

我都想知

好想聞游B對黑絲襪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞