[Love u always] 0819 鄭睿隣 金藝源 生日快樂 演員金韶情加油 六個繼續做自己想做的事(6)

1001 回覆
47 Like 3 Dislike
https://www.instagram.com/stories/every__nn/2649439688622081056/
Yerin's first cover song! Let's go see it!
琳仔唱歌係咪進步左
隣真係錚衰
中短髮都咁靚嘅
叫短髮控點頂
自從佢頂過夜之後。一直覺得佢係潛力股。聲仲有d似豬仔tim. 可惜垃撚圾SM. 一直冇比機會佢
隣代豬仔唱tftmn高音之後,我好想聽佢唱高音,可惜一直都冇機會
想睇佢上多次不朽的名曲
其實佢近兩年已經係主唱嘅材料
其實只要睿隣一直都喺GFriend,soumu就會一路限制住佢,令佢乜都發揮唔到出嚟,而家GFriend無咗佢自己一個反而做到更多自己想做既事,曝光率亦提高唔少,所以無咗個團對佢可能係一件好事。
係基於source既限制
離開左反而做到自己想做既野
somu一路打壓佢真係看不透

點都好啦 希望隣 柳暗花明 行花路吧

BTW 等 佢universe開左就去貨金
我近排有喺度ff如果睿隣有得揀,佢會揀離開soumu發展好似而家咁定揀同成員一齊好似以前咁
依家都好明顯各自發展
但係gfriend令佢地成名 先有機會換到依家既job
如果唔係 以kpop市場好可能出道一陣就消失左
以後係咪冇機會再喺返埋一齊
至少佢地仲係好好感情
以前搵到個生活費 有得輕鬆D咁試唔同野
對佢地黎講都唔錯,就算唔得 以前搵埋個份都應該夠咬好耐
我相信六個會喺返埋一齊食飯飲酒玩,但唔會喺返埋一齊唱歌跳舞表演,情同隣已經唔係行呢條路,唔會再練歌練舞,再對GF重組會有期望只係一廂情願。
我之前喺Twitter留言同啲海外buddy講呢番說話之後被佢地圍屌,話咩對佢地無信心又話情叫buddy信佢,成班唔肯唔接受以後唔會再有GF呢個事實,同埋情講信佢只係口頭禪同安慰說話,因為佢自己都話唔到事
最多係n年後電視”懷舊”特別舞台重組表演一兩場仲要可能唔齊腳
La pam pam算唔算琳子唱歌真係幾好 live又超穩
琳子cover首歌真係唱得巧巧聽
狂loop中
最好睇覺得係tftmn
咁個團個selling point黎
結果其實無咩人留意
依家覺得不如拎去做marketing好過
Who 天使呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞