[Love u always] 0819 鄭睿隣 金藝源 生日快樂 演員金韶情加油 六個繼續做自己想做的事(6)

1001 回覆
47 Like 3 Dislike

리예린(于里睿隣) 개귀여어(凱歸蠡魚) 하고풍거(河鼓風去) 삭다해라(削多海蘿)
신의미모(神義美貌) 세상간지(世上間地) 용안에서(用安恚西) 비치난다(費治難多)
좌로인정(左虜人正) 우로인정(右虜人正) 압구루기(狎鷗漏器) 대굴대굴(大窟大窟)
매일이론(每日理論) 덕후마음(德厚馬音) 주접이라(主楪伊亽) 할지라도(轄地羅道)
내가알게(來駕謁揭) 모야모야(暮夜暮夜) 내주접은(內主接銀) 정당하다(正當下多)
黑人問號?
見到間垃圾公司新團新聞....
我屌你老母sm
全能豬個pole dance 片
佢轉到風扇咁
不過玩得幾優美 啲姿勢
It's not enough, but I'll just upload it~
https://www.instagram.com/stories/yuuzth/2642936363376537799/
點解我成日覺得佢好似響到食血饅頭. 係唔係我有問題.
唔係 開頭都覺得冇乜嘢
依家講嘢句句都要加GFRIEND
越嚟越反感
我都開始有啲覺😂
原來唔係得我一個咁諗
條腰
其實幾好呀,而家韓國Buddy(或駐韓Buddy)可以近距離見面同佢哋傾偈既機會多咗咁多,之前個年生日連v都唔開,最多都係鬼鬼祟祟咁去自拍吓生日燈箱,邊有可能喺咖啡店同Buddy自拍同傾偈,唔會有人阻之餘仲要留咁耐,唔使買碟又唔使抽韱,寄禮物又簡單唔需要咁多規則,正過GF年代呀。係海外Buddy一世無得親身見面啫,韓Buddy其實仲着數咗。
比以前自由咗係firm嘅
有冇4k
好葡萄碌鋼管好想做碌鋼管

Ye-sister Happy Birthday
Jung Yerin Kim Yewon Happy Birthday
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞