【連登 商業電台 光明頂 討論區(六十二)】

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
冇貿易就吹唔脹,如果歐盟其他國家玩串d跟機,斷交潮指日可待
遊客打群架 北京野生動物園:動物都知道不好
https://lihkg.com/thread/2653575/page/1
據北京日報,有網友今天發布影片,指7日在北京大興區的北京野生動物園內有兩群遊客在打架,地點在大猩猩表演區附近。

隨時講埋呢單
今晚19好似幾"倦"…
好多黑錢無得喺香港漂白 去晒馬交
畀蘇聯吞併過,點都會親台灣多啲
捷克都係
到時一贏到咁上下個account會俾人hack, 投訴就告返你網絡詐騙,外国勢力間碟
相信都代表歐盟立場,立陶宛係歐盟國家
台灣辦事處應該係試緊水溫
奥林匹克景氣冇咗
中共又要拆教堂
直頭共你產
冇呀,佢自己玩輸之嘛,邊有共佢個產。
日本政府值得尊敬
呢班人根本同世衛一樣
其實疫情一好, 唔駛搞多次奧運, 都可以為日本帶來巨大收入
有時比較細嘅國家喺呢啲位空間可能仲大,冇嘢輸。就算冇EU support, 唔通強国真係需軟必豬咩
大把港豬比架仔賺錢
其實好多運動員都有多謝日本嘅,係冇大鑼大鼓講啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞