【花生請入】踢爆幣界呃佣騙子 SHIBA 柴狗 如何累新手輸身家|苦主請入 教你不再畀referral佢賺

542 回覆
405 Like 50 Dislike
pish
人地話跳樓唔會死你係咪跟住跳呀
其實係咁大賣廣告都知乜料啦
如果前面果個人叫阿婆跟住佢過呢?
咁都得? 咁教人買芥蘭又犯唔犯法
用下腦啦50倍杠桿shiba呃人一回事 佢爆倉都係抵死
其實我覺得樓主針對佢唔誠實
用referral commission當profit黎呃人就得
其他唔洗講咁多
仲有賭場三叔公,開patreon賣料教人賭期權
又係爆咗倉而家唔知去咗邊

大家再數下,整返條list出嚟警世
識佢老鼠 P牌仔 大家咁話啦
期貨戶口擺一球,唔代表單trade落晒一球c,咁理解會好啲
你咪試吓囉,早幾年喺Discuz,有個叫冷氣技工嘅人,又係搞呢啲group,最後都告得入
呢樣可以話係佢賤 呃人地以為佢真係炒得好叻賺好多
但係個問題係跟佢買嘅人輸左自己都有好大責任 尤其係嗰啲連咩係cross咩係isolated都唔知就跟買嘅人
投資有風險係人都知 cryptos更加本身已經係高風險產品 仲要玩高倍數槓桿contract 連最基本嘅野都唔去了解 少少research都唔做 諗住跟足人買就發大達 同啲on9師奶仔有咩分別?
投資騙局長報長有 基本上見倒呢啲咩帶你翻幾多倍財自大計都要小心謹慎
唔係想blame the victim
但係投資者唔可以覺得自己冇責任
你都唔明佢講isolated & cross...
U本位都有權跌,見大陸仔試過usdt跌價,交易所插針,抹茶某d幣係提/存唔到,好撚多狗招爆你倉
係,呢啲唔係老千係乜
gchi
咁撚醒自己賺啦洗撚教你賺,又唔係有親
咁都有人中招

教基本入門知識就話啫
真,我自己開125好過啦,收得你個1000個月又要應酬你
點解你會覺得同師奶仔有分別
個推銷手法無變過但次次都有苦主,post相又賺幾多,呢期歐國杯就賣波料,市好就教人炒股
想俾1000就想十倍百倍,個老千唔呃尻佢真係對唔住自己
水魚何其多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞