輝瑞:第三劑疫苗將大幅加強對變種病毒抵抗能力

241 回覆
22 Like 120 Dislike
香港而家咁撚少個案 全世界最安全嘅地方
都唔明啲人點解仲咁撚驚快啲要人打針
永續打針,變道友都似
之前又話對抗變種病毒能力都有97%? 點樣大幅增強法? 多3%?
上述數據是來自於23個人的測試

副作用中伏機會亦倍增?
變到可以"高傳"同時"高殺"
到底"矛"'盾"邊個勁d
其實香港人並唔係接受唔到轉變,
接受唔到的係明明變咗但你話冇變哩D謊言

你話要強制咪強制lol
依家都唔會有人反對ga la
唔好扮強制自願接種
九唔答八 不停加強
然後就係獸印
即係打左針個d今年秋季至明年4月好高危
然後全球就死左1/4人口
流感針都要年年打啦,保一世係唔變種呀,覺得唔會變種嘅就算係科學家都一樣係on9,呢樣唔使做科學家都知,保一世人講咩就信咩,你信唔信高永文講嘢呀,佢醫生喎,明明有一大班科學家尻up而家證明錯哂但係一樣盲信世衛都轉咗咁多次風向啦,由口罩到起源到疫苗都得個up字,但係又真係咁多人信
抵抗能力先至係最重要,因為只要傳嚟傳去就有機會變種,要令病毒無機會傳播先可以回復人類正常生活。

打針撚不願面對嘅就係第一二針已經失敗,第三針係打針撚嘅新希望,支持一定要繼續打,因為需要你哋嘅大型人體實驗嘅持續研發,拯救人類。
大師話我八字唔夾,唔打得
多撚餘啦
係即死
由西班牙流感到今日流感仲流行緊
人類係咪一直冇回復過正常生活
然後就進入第五六印,之後rapture,而2023夏天會有太陽風暴,so.....
恭喜你,只要你信主耶穌基督,排定rapture隊
學定打針證書
23個人的測試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞