輝瑞:第三劑疫苗將大幅加強對變種病毒抵抗能力

241 回覆
22 Like 120 Dislike
必利痛可以止痛, 你係咪痛親都會食?
「需要程度」有異架麻
根本政府由頭到尾理撚得你死活
最緊要開關
大大隻字
但其實correlation好薄弱
話明變種
變幻才是永恆
當各大藥廠研發可對抗幾個月前嘅新病毒
但又有另一隻新病毒出現
沒完沒了
打咗兩劑一樣會感染武肺
每人要打十九幾劑都係冇得去旅行
打嚟仲乜
全世界都係咁
根本疫苗通關係經濟需要>>醫療需要
等班愚民感覺良好唔會反對通關
根本戴口罩就係好有用
班鬼佬唔知點解咁抗拒
全民道友
果時佢駁我時真係攞到source出來,係個專家訪問來,繁中,唔記得係香港定台灣專家,而且佢都只係話可能有2年,唔夠膽講實
下你老母咩傻閪唔係又想話口罩無用呀?
我覺得一個普通打工仔 港共一定有辦法迫到你打
自己都唔係反疫苗撚
所以自己決定係有得揀邊支 同有獎抽既時候打
但係呢刻我日常生活真係冇改善

不過我唔想屋企老人家呢刻打
Biontech副作用勁 4兄智利有版你睇
所以老人家呢刻唔打係最岩
武肺唔會中 又唔使食副作用

0.001%人有嚴重副作用 呢樣係俾政府用黎計
700萬人打晒,死700個,6999300人群體免疫
個疫苗計劃係成功
但係對於果700個家庭,只有奶野定唔奶野
無懼撚都係
抗體有6個月左右既有效期
如果你呢段時間冇中
你身體就會認為唔再需要生產抗體
因為你無需要不斷生產一隻你唔需要既抗體

但mRNA會save左係你身體到
當你感染左,佢就會生產返抗體
當然要小小時間先上返去個抗體數量

至於滅活就 哈哈哈
咁真係戴得唔舒服
你個鼻高少少就會明, 加埋戴眼鏡簡係地獄
唔係迫 你可以選擇關機 迫迫聲咁難聽
每個月淨係出街食得一兩次
係公司自己位食飯一樣煩,特別係有啲同事會係咁講野
疫苗撚:你要忽略政治,唔係就係為反而反,不智
變型俠醫呀
綠你老母
最撚好笑啲人ff 打完去到旅行
日本俾你去未
仲有另一說法唔想打中國針所以而家先打德國針
而家都講緊要補針
當你頭2針德國
第3針呢
建議做到蘋果每年宣傳咁每年有新version出:

BIONTECH 3

Inject different-- but not too different.
本身打1枝變打3枝 個股價升到痴左線
咁一定唔會同冇戴一樣
但係咪唔舒服到情願揾命博都唔戴
鼻高點解會辛苦?
我鼻冇鬼佬咁高但唔算扁
又唔覺個鼻高度會影響個口罩
唔係好明鼻高會辛苦個原理
戴眼鏡會辛苦係因為foggy
知佢有古惑所以一路未打
日本開關先再講 番黎隔離都無問題
打完 冇死 點解釋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞