[FA轉會+奧運淘汰賽]2021-22 NBA休季討論區(2)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
要埋ball,Caruso,Derozan
隔離個隊寄生獸唔用RR9可唔可以cut左佢比返我地
呢個陣容都係唔夠網鹿
Magic Johnson 同Luke Walton係頭二戰犯
贏到一冠仲想點
西猢老人院
The New York Knicks have $8 million remaining in cap space and have interest in Dennis Schroder.

Schroder began the free agency process seeking a deal that would start at $25 million per season. The Los Angeles Lakers offered Schroder an extension during the season and then pivoted to other plans this offseason.
MK會唔會賤賣啊
一仗功成萬骨枯
無用留嚟把鬼
上年打到碌柒咁,如果照返之前潮人比嗰份84/4份約去睇嘅話
唔覺得會有人接貨
聽日係咪冇NOWTV直播得錄播?
大飛同啞仔係咪又想撚鳩其他隊所以遲遲未續約
點知今年隊隊都醒左,market一開就極速簽人,無諗過等啞仔
Restricted free agent F John Collins has agreed to a five-year, $125M deal to stay with the Atlanta Hawks, @excelbasketball agents Sean Kennedy and Jeff Schwartz tell ESPN.
妥協了
記得條友一入黎就話 melo 廢
去猢俾班廢老玩死都似
養佢一年又未必長留,緊係留俾大飛自己食翻啦
連最有錢D隊都無哂錢 一陣變Mk就仆街
今年湖玩愛回家喎
拎住2000萬人球我都想做
依家乞米啦佢
算佢醒目啦,緊係袋左成億先啦,唔簽一定後悔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞