[FA轉會+奧運淘汰賽]2021-22 NBA休季討論區(2)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
trade咗lavine先講
你考慮下閪門迷既感受好唔好
又屈起鋼
pick springer呢下小學生都做到
用黎鞭刺柒無乜力水咁解
Bulls牌面幾唔錯下
可以有咩感受
all star
all nba
all defensive
all rookies
roty
steal champ
170m

成隊刺加埋都無呢d
迷閪不知幾爽
快手賤賣埋去其他隊就更爽
你開心就好
睇耐啲先啦
新人要俾三年先知是咪真貨
點會唔開心
弱智先會care你地d「意見」多過「成就」
勁嬲

滷蛋的運動屁話秀-後撤步
35分鐘 ·
【近期簽約整理】
【計算時間從我開直播到現在】
-
尼克以一年2.7M簽回老將長人Taj Gibson
七六人以一年底薪簽來長人Andre Drummond試圖讓Embiid喊吹密
公鹿以一年底薪延攬被暴龍裁掉的搖擺人Rodney Hood
籃網以一年底薪簽下前鋒James Johnson
籃網球員Bruce Brown Jr接受合格報價續留籃網一年
勇士以一年底薪迎來前鋒Nemanja Bjelica
爵士以兩年12.1M簽下前鋒Rudy Gay,第二年球員選項
-
絕大多數都有針對陣容缺口進行補強
尼克依循紐約公牛隊的方針續留Taj Gibson
公鹿賭賭看能不能修好有自主進攻能力的Hood
籃網獲得可持球能傳球防守強硬的大型側翼
勇士看起來應該會讓Bjelica當小球五號
爵士終於拿到高前鋒持球單打點
至於七六人我不知道他們在幹嘛啦
想像一下場上同時有Simmons加Drummond
幹拎老師完全是報復社會的組合欸
說實話 Andre Drummond的問題不多啦就兩個
進攻跟防守
最好的用法就是不要用他
我開始在懷疑是不是因為Ben Simmons賣不掉
乾脆變相讓Embiid喊吹密了幹
#光是七六人簽抓猛我他媽明天一定開直播
#還在氣
Free agent G Patty Mills has agreed to a two-year, $12M deal with the Brooklyn Nets, his agent Steven Heumann of @CAA_Basketball tells ESPN. Deal includes a player option.
勁嬲

滷蛋的運動屁話秀-後撤步
35分鐘 ·
【近期簽約整理】
【計算時間從我開直播到現在】
-
尼克以一年2.7M簽回老將長人Taj Gibson
七六人以一年底薪簽來長人Andre Drummond試圖讓Embiid喊吹密
公鹿以一年底薪延攬被暴龍裁掉的搖擺人Rodney Hood
籃網以一年底薪簽下前鋒James Johnson
籃網球員Bruce Brown Jr接受合格報價續留籃網一年
勇士以一年底薪迎來前鋒Nemanja Bjelica
爵士以兩年12.1M簽下前鋒Rudy Gay,第二年球員選項
-
絕大多數都有針對陣容缺口進行補強
尼克依循紐約公牛隊的方針續留Taj Gibson
公鹿賭賭看能不能修好有自主進攻能力的Hood
籃網獲得可持球能傳球防守強硬的大型側翼
勇士看起來應該會讓Bjelica當小球五號
爵士終於拿到高前鋒持球單打點
至於七六人我不知道他們在幹嘛啦
想像一下場上同時有Simmons加Drummond
幹拎老師完全是報復社會的組合欸
說實話 Andre Drummond的問題不多啦就兩個
進攻跟防守

最好的用法就是不要用他
我開始在懷疑是不是因為Ben Simmons賣不掉
乾脆變相讓Embiid喊吹密了幹
#光是七六人簽抓猛我他媽明天一定開直播
#還在氣
貫徹0防守組隊理念
Wa diu
Mills防守唔差喎
身型劣勢點都喺到
好似手感咁 係唔差但點都會俾人打點
Yahoo Sources: Free agent star DeMar DeRozan plans to meet with the Los Angeles Clippers today.
佢應該慢慢架啦
簽翻kawhi就無cap比ddr喎
迷你中產 590萬
攞呢份約不如去湖博champ
啞狗下年唔打爭都冇份爭
Two-time MVP Steph Curry has agreed on a four-year, $215M contract extension with the Golden State Warriors, making him the first player in history to sign two career $200 million-plus deals, his agent Jeff Austin of @OctagonBsktball tells ESPN.

但要同佢心理陰影foj同隊
one-club man架啦
慶過火屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞