「突發」日本痴漢真係好撚癲

625 回覆
617 Like 55 Dislike
H漫都會講
非禮得d女學生/OL 多數一係上班族廢老,就似係乞兒果d遊民咁款
你指證佢會話聲大夾惡屌番你轉頭
如果條女係啞忍而唔出聲
我覺得個痴漢會跟住佢去行照痴住佢坐
似Blackpink Jennie wor
痴漢係痴個行為唔係個對像
佢地有時仲會特登搵啲唔靚嘅落手
就係貪易啲辯駁
真咩
你on撚9?
個痴漢個頭烏撚到落地下喇傻鳩點會唔知呀
就算唔知佢做緊咩都知好撚有問題啦下嘛
喺香港正常一早起身走撚咗啦
其實even 響香港
係唔係都好多仆街響地鐵抽女仔水?
文化問題, 唔想麻煩到人. 每日對學生妹出手. 以前好多呢類片. ..
日本痴漢文化
香港熱褲 . 好班痴漢出動. .
全知撚真係好煩
你搭地鐵嗰陣,後面有條友泣泣揚揚你都未必知佢做緊咩啦啦,下下有後眼咩
你睇就係個痴漢烏低曬好明顯,代表返條女個視角咪以為有個痴線佬fing黎ging去囉
條女擺明分唔到係精神病定非禮,咪背住佢坐囉
最尾彈起更加證明佢一直都只係驚,但唔知道實際發生緊咩事
唔拍你撚有得睇
阻止左佢咪無得拍依個畫面
唔似套套真

你話插完跟條女落車去廁所抹精然後再姦一次果d

有d跟埋返屋企再姦
拍片嗰個都幾仆街
香港地如果有痴漢咁樣騷擾個媽媽
隔離啲師奶都會行埋去屌9佢
試過係日本迪士尼個邊搭車返市區 類似有D對頭4人位但係好逼 跟住坐對面個個日本男人著西裝正正經經點知佢個膝頭越貼越近 咁我就同我男朋友調位 一企起身佢即刻跑走
逼起上黎唔想抽都會有接觸啦
Cls
你似啲
女人: 習慣咗就冇事
連登仔都會啦
架唔中有啲垃圾話自己搭鐵
隔離個女仔以為佢想非禮自己所以行開
啲痴線佬就發曬癲話人誤會佢
係咪以為自己好靚
到真係俾人非禮唔出聲又屌人
保護自己唔岩 忍又唔岩 女人是原罪
佢而家唔係泣泣養養咁撚簡單喎
個頭伸撚到落你條裙度喇
條女又唔係完全背住, 打側少少坐咋嘛, 望唔到
望唔到又會一直驚呀?
你唔駛exac7ly知道條友係痴線定痴漢架喎
總之而家就係有個乞兒樣嘅人個頭伸撚到落地下向住你或者你個女呀
你唔撚走呀? on99咁
好撚正
你對得多呢個國家嘅人
你就會知講正義感香港人好撚過佢哋多多聲
佢哋d冷漠你仆街杏加橙都唔會有人幫你,由其大城市東京大阪呢d
更甚佢哋d老人家惡撚過香港d廢老
無人敢屌佢哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞