「突發」日本痴漢真係好撚癲

625 回覆
617 Like 55 Dislike
條女真係好撚索呀!!! 好想廝開佢條裙,一手扯撚爛佢條底褲 !!! 一口吸落去佢隻美鮑仔度係咁吸啜!!! 條利伸到最盡把佢陰道內所有蜜汁同閪屎全部奶乾淨!!! 連佢閪邊o的油都要奶埋!!! 兩隻手大大吸手狂搾佢對大波,食指同中指用70%力夾佢奶頭!!! 再轉身放條巨撚入佢個口度!!!頂佢吊鐘!!望住佢流眼淚個樣時, 再轉身用100%力度一野屌落佢個淫閪度!!! 之後插完屎窿!!!!再插佢個口迫佢食返自己o的屎!!! 屌緊佢個口時,用三條手指插入佢個閪度係咁了!!! 最後插到個閪最盡射精!!一定要搞大佢個肚!!!
條人娘好正喎!
為左有位坐默許比人摸?
咩邏輯
就算個女人唔敢出聲唔代表可以摸囉
你睇下點解日本要有女性專用車箱先
睇左前面D留言都幾癲
唔係屌個痴漢 係屌個拍攝者唔提
講真見到個咁既猥瑣阿叔 一早行開好D

個拍片仲仆街
痴漢擺明傻嘅
依個真 我有次去關西一個城市 有個30-40歲既男人係地鐵攞住部電話睇AV打飛機
佢隔離兩邊坐左兩個中年女人 佢地根本知條友做緊咩都只係望開 個樣表現得尷尬 當時唔係繁忙時間 附近有好多位企 佢地都冇走開
我同個friend就坐係佢對面望撚住佢 佢可以完全唔理人地望... 果次第一次見識痴漢
轉身一拳打到佢痴埋牆啦
條友咁撚乞丐樣
有無人同我一樣睇到好緊張?
你圖都唔夠膽影講黎做乜
香港radical嚟
個女人無人幫係自己攞黎
見到佢個臭閪款睇唔起個乞兒樣
抵撚死
其實有個人企喺度陪個女人
就算個女人無望唔知個痴漢做梗咩
正常企喺度嗰個都會望到佢一路古古怪怪
第一次睇幾有趣
地方的媽媽需要,,,
條友係咪以為自己識隱形
真 多數人都係搏英雄救美攞好感
極度豬閪嗰啲就話 有男人摸佢都執到啦
應該鄧佢開心
笑死當自己係discovery channel
咁你都可以覺得佢唔知,你應該驗下眼或者驗下個腦
典型 “拍攝者不救? ”
如果前面係攞把刀準備殺人

你係咪影撚住 等證據
由得個路人死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞