啱channel 混血肥仔辭去CEO/股東/藝人職位!!

231 回覆
357 Like 18 Dislike
點解佢哋幕後啲人成日都咁騎呢
由其呢個咩渣同個高大音
armchannel背後其實好多問題
肥仔生左小朋友 見依家教育咁撚差 要走都好正常
之前去英國好明顯係要鋪定路啦
因為佢去英國搵唔到葉劉講到會後悔同唔開心
肥仔自己開channel 好過
上次期待嘅片就係佢個英國系列
Arm channel 不嬲行高質微電影路 Target 年紀大少少既人 肥仔近排出咗 夜晚自由 其實都睇到arm channel 製作實力依然仲有 而尼種題材都係最高view (多得蝦條哥 運鏡perfect) 希望肥仔走咗 都可以將中心keep 住放喺愛情微電影 繼續support
睇得耐一睇就知邊個運鏡
蝦叔同肥仔拍都特別覺得出色

呀乜音出啲低b問答綜藝 +on9rules

夜晚自遊嗰類真人talk好睇好多
最熱門個幾條都唔係啲低能綜藝
講真啲綜藝真係好低能,睇到好尷尬
特別係咩甜不辣,到底邊個諗?
可以低能到咁都有,我諗小學生都唔識笑
岩channel 最近賣左盤
https://youtu.be/9dyiuKwSoTU
啱channel嘅微電影真係好好睇
jacky
終於有人爆料

無咗佢完全無料到

佢個新訪談節目,完全救咗個channel
呀Gi你辭職做我老婆啦
比個靜音搞差晒啦
話事話 依排新片都無咩ah gi
自古港女皆負累
呢條人妖
港咩女
賣左比邊個?
同100毛果個再起另一個雞棚姐
睇返arm channel ig 7月6號都仲出緊po請人做體育節目 講緊係同佢合作多 點知1個月都未夠就話辭職 再加埋夜遊節目岩岩做起左就毫無預兆下完左 真係似別有內情
我冇睇開arm channel
四台之後先睇真係以為成人channel 黎 集集係度扮AV
乜原來以前唔係?
性騷擾係邊個 唔記得左係咪Vincent ??
上次佢有個Q&A 我有留言問 唔答
做KOL-->出名--->搵條仔出錢開鋪-->條仔無錢--->轉TARGET--->開得成--->飛起條仔-->又一個白手興家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞