[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (23) 忍者vs人造人

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
佐助慘撚到

一期講到已經少
仲要呃多幾版紙
萬象天引同神羅天征
淨係呢兩招已經好用又唔用啦
擺明劇情殺
就咁睇落佐助都幾厚血 捱左咁多野重擊都未死 係低防左啲

鳴門比兩舊野夾到扁左
都可以冇事冇幹咁出返黎 啲回復力癲到
一句冇哂卓羅就解釋哂想當年佐助打五影根本無限卓羅
完全解凍的轉生的肉體有優先權,會先係完全解凍的肉體中隨機選一個,呢個點解慈弘唔整太多容器+處分唔想要的容器。(當然仲要避免D人的背叛)

而一式最想要的係川木的身體,本來的目的係川木完全解凍後,慈弘自殺比十尾食,同時間係川木身上轉生食查克拉果實,而個時間限制係川火的解凍時間 vs 慈弘的肉體壽命。

博人的存在就解決左慈弘肉體壽命限制,慈弘的身體就變左 backup plan。

呢個係只留下川木的原因。當然,仲有解凍需要的時間,博人的解得特別快係因為共鳴,同時 加速左川木的解凍

reference 47 話
須佐係大簡木前係紙皮
燃有無限卓羅,打完雷影,之後打水影已經冇力, 中途有白絕回 mp, 之後又有帶土帶走,仲有香憐回血
佐助幾時先肯裝返對手仲懶型咁唔裝
可以好似game 咁,用須助整左手
你睇得開心就好
佢意思係同果心打完 唔轉生到慈弦度
選擇等川木解凍
咪講佐 個轉生流程係肉體到極限/死個下自動發生, 一式控制唔到可以選邊個肉體,只要慈玄死個下, 個karma 仲係個身體到就一定會係慈玄個身體轉生

你可以睇一式死個下, 有類似靈魂飄去寄托肉體
等川木解凍既話 , 川木解凍期間如果比人殺,一式好似直接玩完?
呢2招我覺得似係長門獨有, 姐係好似斑既輪墓咁
重睇啦
咩重睇?
根本就係nerf舊人
根本鳴佐嘅技能組加配合係無敵
明知天照十幾年嚟都未燒死過人
仲要寫到佐助成個弱能咁下下放天照
對對手無效之後又話我一早估到了呢啲弱智劇情
最終戰咪用過囉
動畫原創打鬥黎
唔知你講緊漫畫
唔係lor
佢轉生完再重新落契都係一樣
果時既川木仲未啱條件佢轉生
我話佢轉生完落慈弦度 再落契喺川木度 川木一樣可以俾人殺

所以佢轉生唔轉生落慈弦度一式個風險係差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞