邊間gym最抵玩?你又去邊間到做gym?

235 回覆
10 Like 15 Dislike
屋苑無club house?
係舊咗啲
有冇人去緊snap fitness
其實去細gym room仲好 少人好多
247不了 長期多人
我都係新手
join 左佢$1000 一年果個,俾人借填表、做fitness test sell過兩次,之後有經驗就佢講乜我都話唔洗。

其實做落都唔錯,就算多人極都係2-3 個輪一部機,但我通常揀晏晝冇人去。

未做過其他gym room,因為覺得好貴,點解p記咁多人屌既?
247多人到仆街 求你地唔好再join
認同
平日5am-7am算唔算熱門時間
做完gym返工
24/7多人到年宵咁一年後轉其他
完全冇人會同你講嘢
啲PT淨係教已報名嘅學生 教完就返office 唔會搞人
建議24/7
你會多三、四十間24小時私人廁所+私人浴室
上次係深水埗急尿都係靠佢
去完土瓜灣食完楚撚記急尿又係靠佢
同埋香港好多地方夜晚冇廁所
其實成日都有人放飛機 你可以早啲(早一個鐘?)去排後補位 我同朋友都係咁做 2次都成功執到雞
其實gym room一定揀近自己同最方便自己個間
咁樣性價比先高 睇下自己咩時間成日玩 個場多唔多人

我自己就join咗p記同4ward spot 方便自己
可以執雞排隊 次次都就幾個人無去
就腳係好緊要
放工時間應該邊間都爆人
P記$1000 一年
長期戴AirPods 冇人會sell
多謝巴打認同我 好野係要同人分享
度度都多人架啦,成日唔想新人join 247,咩心態,香港邊會有gym會方便過247
TST 24/7好過 klb
好彩屋企附近開左間gym room
夠大人又唔多
最抵嘅話,海濱公園健身徑算唔算~
講多一早247 最緊要方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞