邊間gym最抵玩?你又去邊間到做gym?

235 回覆
10 Like 15 Dislike
除咗康文署之外,邊間gym最抵玩?你又去邊間到做gym?

(資料來源: https://www.bowtie.com.hk/blog/zh/做gym-減肥-全港8大-健身中心-收費模式-分店-試玩/)

以前有去Physical,但啲staff不斷sell你sell到暈,去Physical真係恐怖過入鬼屋而且一定要兩/三/n年會籍咁買,冇得只係買一個月
後期先知道有24/7,聽講佢哋嘅銷售手法好啲,但上網睇原來月費都要$4xx
認真Physical係咪真係最抵?
窮撚 報咗康文署啲班又無回音
唔好去24/7
24/7 夠人喇
唔好再黎
其實度度都夠人,唔好再有新人做gym
Goji 唔夠人
認真答你 anytime. 但個場細
真心答你,247 世一,尤其係九龍灣
最抵玩肯定是力威或是力威弟子的gymroom
得佢地才有袋底臥推同頸椎負重深蹲的方法
一開始都係諗著去康文署,但報咗n次健身室簡介班都話full晒報唔到,後期有聽過咁樣其實係因為坊間健身室啲staff為咗唔想啲人去康文署做gym,專會特登去報康文署個班,搞到康文署個班成日都full 唔知堅定流啦
因為報唔到先幫襯Physical,然後錢就咁嘥咗
因為人多定係其他原因?
多人
九龍灣係世一 但係亦都世一多人呢
未去過 除咗人多,其他方面係咪都好好先?例如真係唔會hard sell你
月費係咪都係$498? 聽講呢間多人,係咪有佢吸引之處?
247其實ok, 我嗰區間247好少人, 快啲去join
間間都係498,最主要佢d野齊,其他247 硬係少一兩部機
老實講去咩場做都好
最緊要夠efficient
俾個靚場你做啲閪嘢咪一鳩樣變垃圾
識操>>>場地

不過無可否認247啲嘢係新啲
不過唔同場會有參差

利申: 窮撚p記做緊
幾好呀,冇人會搞你
班staff 喺房做自己野冇人理你
你去試半年先囉,不過好似會貴少少
除非會非熱門時間去,否則唔建議24/7、anytime 之類嘅gymroom,企都覺得逼
P記去咗暫時一個月多啲未試過俾人sell
不過個1000蚊plan真係搞到啲場勁多人
一定係去24/7 又少人 設備又齊 分店又多 強烈推薦
247真係唔好
自人建議anytime
不過無可否認247啲嘢係新啲

你講得呢句證明你冇去過247
連試玩都冇去過
P記d野點都好過sportsart
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞