[又一個回塘狗]曼聯終極FF轉會窗暨維護大家安全吹水區[1393]

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
即刻調你去摺衫摺到你無時間溝女
去禮義廉FB屌柒佢
呢一位人兄好討厭193喎
https://lih.kg/2637720

193 fans 又要潛
U記係咪加入咗中年就業, 多咗好多阿嬸摺衫
外判
聽直播好似全部都贏一輸一
屌 我地比Lin佢 再比錢佢囉
但Rice係咪咁好 夠唔夠班 同啱唔啱打個防中位先
young guys... Jesse Lingard ...
波台啲假膠真係好撚煩 輸波都要抽水

想知有冇我份
我勁高汁
講真賣衫真係得U記仲係咁好生意
佢唔請人回饋下社會點得
而且之前真係好多人俾人cut哂 由其返開飲食pt個堆
其他平價衫既brands都死死地
H&M可以搵個人問野都無個
叫得木狗都係冇好野
Amad B仔出線
H&M啲tee夠膽死洗兩次就"wear"哂, 點幫襯呀

就算反新疆棉都撐唔落
仲要啲款柒到
你汁男
真 U記啲T著嚟瞓教 瞓醒同一件出街都得
歐美款唔太識欣賞

GU WEGO SPINNS呢三個日本牌子, 三大窮男恩物, 香港得GU
馬達好波就真
今天我很高興看到香港羽毛球隊袍甲鮮明,穿着有香港特區標誌的運動服在奥運的賽場上出戰。

早前我在Facebook的言論,引起各方不同的回響,但因我無意影響香港羽毛球隊的備戰,因此留到今天才回應。

當日我也跟各位香港市民一樣,全神貫注地在電視機面前支持香港羽毛球隊出賽,赫然發現香港隊代表伍家朗先生,有別於其他港隊球員,未有穿上印有區旗的球衣,實在令人十分詫異。

中國香港隊可以站在奧運舞台,實在是一個十分難得的機會,讓香港向世人展示我們的不屈不撓的獅子山精神,所以我一時情切,在Facebook發表的評論語氣有點過重,在此表示歉意。

同時感謝羽總即時回應說明箇中原委並作出補救措施,令事件得以解決,期盼港隊運動員都能夠在接下來的比賽中爭取佳績。

穆家駿
2021年7月28日
達叔做左班會主席
香港冇WEGO咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞