原來杜凱琹係奶共

499 回覆
1978 Like 95 Dislike
屌那星 睇77台差啲睇唔到羽波入決賽
雖然睇落佢盡哂力但佢依然逃避唔到面對佢祖國腳軟既魔咒
笑下都唔俾
但有D人讀都??
運動就運動啦 講乜撚野政治呀
笑撚死人咩白卡仔
乜撚野好人好者波台開post,乜撚野年中屌到波台夾著尾巴走
我係CMB post留句comment 又吹撚到青頭
妄想症發作就食藥啦傻閪
打出黎又無打冷震呀,夾著尾巴走
拎個keyboard 打飛機你就最撚叻喇
憎波台憎到要為支那狗護航,唔怪得比人笑左cctoy On9仔
冇拗 有交情有咩問題 運動圈咁細 打得國際賽嚟嚟去去都係嗰啲人 成日見面有偈傾都好正常 微笑打個招呼有咩問題
中國B team咪香港隊囉
一早應該停咗呢個部門啦,全部啲畀去哂班假移民度
鏡粉一到店,所有食花生的人便都看着她們笑,有的叫道,「鏡粉,你們的偶像又幫紅營和藍店賣廣告了!」她們不回答,對收銀櫃檯裏說,「六件麥樂雞餐,要Coke Zero。」便排出二十六大元。他們又故意的高聲嚷道,「Mirror一定又收了藍營的錢了!」鏡粉睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空汚人清白……」「甚麼清白?我前天親眼見到Mirror拍宣傳片講『鄭州加油』,明擺着是奶共」鏡粉便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「本土文化人不能算奶……媚共!……本土文化人的事,能算媚共麼?」接連便是難懂的話,什麼「賺藍養黃」,甚麼「我唔係要ViuTV贏,而係要CCTVB輸」之類,引得衆人都鬨笑起來:店內外充滿了快活的空氣。
奶開對住大6隊都自動讓咗個心態先
唔怪得對中國時打到腳軟咁
連登仔係咁
快撚啲繼續spin啦
點都駁唔到自己係一條反波台上腦反到要幫支那狗護航 嘅賤種狗
繼續幻想自己點撚到人夾著尾巴走
我以為大家都知
ping pong Ching Chong
張家朗靠港隊養同藍絲基金比錢 點可以唔奶
? 除非佢可以表明係黃而又有錢賺啦。
團體都見到
自從消費卷一出
黃藍大和解
正苦G遲度 回升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞