原來杜凱琹係奶共

499 回覆
1978 Like 95 Dislike
樣都柒啲
未睇呢個post 之前
我第一下見佢個樣以為佢係支那隊
一樣
可以瞓多陣
咁我屌尻條撐支狗嘅白痴仔又關尻你閪事咩
無撚啦啦係度離哂題咁伸個閪頭出番發狗癲 ,波台乜乜柒柒
做咩野呀比波台班假膠撚過黎?
谷住谷住搞到傻左就拎番張白卡啦
所以真係冇乜心情睇奧運,出得有邊個唔奶共
睇佢同藍鎮廷輸咗混雙接受訪問,第一眼以為兩個都係強國人,藍鎮廷仲一副唔撚服輸咁,完全冇體育精神。
後來睇返wiki先知兩個都香港出世,但外型動作表情全部同強國人一模一樣,之後就明白了
你見佢IG FOLLOW柒婆都知
咁唔係點?依家幾多對眼望住佢
你仲想佢大大聲講?唔比人批鬥死都難
打唔到国家隊咋佢,你估佢唔想咩

一見港隊衫打個突
老媽子即刻話乒乓黎講港隊同支那隊咪同一班人
Cc台懞撚發狗癲
我個個台都有回覆就標簽我做波台狗
然後因為當我係波台,就要連我屌個撐支那人嘅柒頭都要批鬥?你個閪腦係咪咁運作?
嘩屌你老母丫,成個post 都屌緊件杜狗係奶狗
偏偏你件垃圾私怨撚比波狗撚過就搵我黎祭旗
好撚心啦笑唔笑撚死人呀
呢啲叫自保
你睇吓民賤聯班狗少少嘢郁啲就咬人

代表支共啦屌
可能有兩部機
好似嗰個喺大陸嘅on9鬼佬
依家嗰班香港乒乓球隊成班都係奶共㗎,唔奶共中國隊點會比佢地番上去同中國隊同一個場練波,奧運之前先去完,之後番嚟香港開個記招再出去東京嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞