其實有冇人同我一樣見到香港拎金牌都冇乜感覺

108 回覆
84 Like 408 Dislike
#TeamGB 有多個金牌再通知我
連登仔容納唔到其他聲音
你一定要為港隊攞深圳工廠銀牌興奮
你一定要話吉野家難食
你一定要fg 80k以上
佢運動員既身分 已經係體制既一部分
佢個人係點 理唔到 亦都唔會知
但佢運動員既身入represents 緊港共 拎牌都係有個臭名
我都唔明點解d黃絲仲可以咁撚開心
Or 扮睇唔到 慶祝左就當落中國面(心諗做乜鳩)
我見到中國輸興奮過香港攞金牌
[感動十四億]頒獎台上響起了榮光
https://lih.kg/2635126
你咪繼續on99懶清高做黃屍囉 乜撚野人地拎又唔係自己拎 你拎撚到咩?替人開心都好似叫你去死懶清高咁

成世係匿埋屋企上連登做死毒撚啦你
連登呢幾年唔少人一直避褘直呼「中囯」改稱「支那」「大陸」「牆囯」
https://lih.kg/2635158
係咪cctoy 走過黎架
因為你唔係支持香港運動員 所以你咪冇感覺
例如當年獌贏左英超 d獌迷開心到book巴士巡游 魚拉突啪啪啪 你唔係獌迷/冇睇開波咪冇感覺
如果你係支持者 見到你支持既人/球隊贏冠軍會開心好正常
CLS
改純音樂會好少少
喺個咁垃圾既地方出到奧運冠軍真係勁
鄧佢開心
你條毒撚打機為咩?kill time?咪又係想追野
唔好講到唔支持咁
純粹只係唔明點解咁多人表現得咁興奮
佢地興奮到好似支持左幾十年跟住贏左咁
我都唔知原來香港咁多人係體育迷
同埋我只係問下有無人都同我一樣無乜感覺姐
琴日之前我連佢係邊個同玩咩項目都唔係好清楚
唔撚係用光復打飛機
我係比喻落去嗰個興奮情度嗰度
要拉落去講就開去時事台唔會係體育台
如果佢冇金牌結果會係點?
其實其他運動員有得出去玩奧運都好勁
但係好似個個都係見到個金牌去share ig fb
我明白樓主意思
唔該支持香港運動員 唔好淨係見人拎金先支持
大把香港運動員無去奧運既 受傷既都值得支持
而家搞到成班勝利球迷咁 前日就鳩一條柒一條
今日個個扮撚哂忠粉咁開po支持 好撚假呀屌
歐凱淳輸左唔見你地班人開po鼓勵?
人地拎金個個就拍哂手咁 你地只係支持左個香港運動員兩個鐘喳
之前石偉雄入唔到決賽 都無人理過
一有個金牌出黎就個個表示關注
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞