[gay] 傑出member的心事分享區 (119)

1001 回覆
1 Like 7 Dislike

我吹乾佢就算

我頭髮咁軟咁貼就咁吹乾會扁哂咁

要點吹先岩

我都唔知
所以次次都吹好耐

好羨慕d人唔洗gel頭都可以又直又硬

夏天出門口冇幾耐就扁哂

頂 唔記得帶風扇出街

買都冇買

肥仔頂唔順嘛 毛巾都要帶
個groupmate同條女散左之後得閒無事就搵野黎攪鳩我地
成日話約出黎傾野 份野都做得七七八八出到黎無目的咁鳩坐完就走
聽日先present就約定今朝八半rehearsal

其實我都只係想呻我好撚眼訓

大膽d講唔想囉

講過一次都係咁 唔知佢get唔到定點
總之拿拿臨到後日完左就算

Yr幾?

我自從yr1 sem1就無rehersa呢樣野

突登番去同你玩個一陣 好on9
成日話約出黎傾野 份野都做得七七八八出到黎無目的咁鳩坐完就走

大膽d講唔想囉

Yr幾?

最多果日約早少少火同你玩
點解有啲人夏天啲陰都唔會比啲汗搞到一舊舊但我會

要點吹先岩

我都唔知
所以次次都吹好耐

好羨慕d人唔洗gel頭都可以又直又硬

夏天出門口冇幾耐就扁哂

頂 唔記得帶風扇出街

買都冇買

肥仔頂唔順嘛 毛巾都要帶

我都頂唔順
係咁拎紙巾抹算

大膽d講唔想囉

Yr幾?

之前就算有都唔會咁早就re同埋好hea
最efficient一定係分工combine完睇過無野就去馬

條友不嬲都忽忽地 唔係好fd但成日fb tag埋d屎尿屁黎

因為人人唔同

大膽d講唔想囉

Yr幾?

之前就算有都唔會咁早就re同埋好hea
最efficient一定係分工combine完睇過無野就去馬

條友不嬲都忽忽地 唔係好fd但成日fb tag埋d屎尿屁黎

懶緊張

因為人人唔同

廢話?咪問點解會咁

因為人人唔同

廢話?咪問點解會咁

多油多汗?

因為人人唔同

廢話?咪問點解會咁

多油多汗?

剪短唔會

因為人人唔同

廢話?咪問點解會咁

多油多汗?

剪短唔會

不過額頭有油會反光

因為人人唔同

廢話?咪問點解會咁

多油多汗?

剪短唔會

不過額頭有油會反光

好鍾意D額頭反光既仔仔
感覺好似好陽光
你頭髮一舊舊反映你流好多汗囉 形成D類似老泥既野搞到痴住晒
咁核突既野都拎出黎同人講
我自己就唔用洗頭水既 一黎洗頭水傷頭髮
二黎我hea

你試下唔好用洗頭水啦
停用初期會有好大變化 你會有好多頭皮產生 因為油脂分泌多左
之後個人就會好爽
同埋食少d鹽 咁你d汗就唔會咁痴
二黎我hea

你試下唔好用洗頭水啦
之後個人就會好爽

以前試過 但齋水洗唔走d油個感覺唔係咁舒服
不過我咁講完你咪又係馬照跑舞照跳
二黎我hea

你試下唔好用洗頭水啦
之後個人就會好爽

唔用洗頭水的油好難清好核突
我想知小糖平時皮膚係咪會結晶
二黎我hea

你試下唔好用洗頭水啦
之後個人就會好爽

唔用洗頭水的油好難清好核突

我用完個頭仲油
好熱呀
好熱呀

好熱啊
https://beeg.com/6974247
想含埋一份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞