[gay] 傑出member的心事分享區 (119)

1001 回覆
1 Like 7 Dislike

有啲人真係冇嫁喎 有咩問題

咁咪唔好買 有咩問題

我只係想講有啲人真係中六都冇幾千蚊

無咪唔好買囉

做咩姐
同冇錢都要買兩樣野黎

無錢唔好買有咩問題

唔想再講

你係咪痴線
我而家已經搵緊工其實
不過冇電話
可能我搵工個look太頹

Ig同fb都有炒散page

有啲人真係冇嫁喎 有咩問題

咁咪唔好買 有咩問題

無咪唔好買囉

做咩姐
同冇錢都要買兩樣野黎

無錢唔好買有咩問題

唔想再講

你係咪痴線

點解我本英文筆記重睇個陣成日都有啲呢世都唔會用到嘅字係到
明明我寫個陣覺得有用我先寫
中四五果陣追名牌果啲同學差唔多搵成萬蚊一個月

屌即係我唔洗理炸雞
我響mk買架咋屌你老母
屌我個fd有米 買套西裝1300
跟住仲話我買果套吊帶俾人搵笨
其實按照我同炸雞既關係+炸雞既邏輯,我而家做咩決定都係死

謝師宴d錢我一早俾左

唔去我就會俾人話折墮,去既話買老西又話徙錢,做乜唔自己返工搵錢

我而家想返都無得返

屌即係我唔洗理炸雞
我響mk買架咋屌你老母

我舉個極端例子姐
你又唔係追名牌唔洗咁博

謝師宴d錢我一早俾左

唔去我就會俾人話折墮,去既話買老西又話徙錢,做乜唔自己返工搵錢

我而家想返都無得返

第一 你去唔去係你既選揀 冇話你折墜
第二 我冇話你買西裝徒錢 我係話你想著西裝(需要錢)應該一早打工儲錢

謝師宴d錢我一早俾左

我而家想返都無得返

第二 我冇話你買西裝徒錢 我係話你想著西裝(需要錢)應該一早打工儲錢

你咁認真做乜鬼
你除左做鴨(雖然冇人要)之外
得返炒散可以做 搵pt出得糧黎 你都過左謝師宴
一定要著西裝嫁?

謝師宴d錢我一早俾左

我而家想返都無得返

你咁認真做乜鬼

因為我係真心膠
一定要著西裝嫁?

唔一定
但我著咗
btw casual啲嘅西裝款夠哂
一定要著西裝嫁?

全場著晒老西連身裙合照 smart look都得既
一定要著西裝嫁?

我本身著T去 到地鐵站係朋友不停勸喻下先買左件 casual恤衫
一定要著西裝嫁?

唔一定
但我著咗

Smart causal都好夠
Formal反而好怪 畫虎不成反類犬
一定要著西裝嫁?

唔一定
但我著咗

部長

其實有冇得租?
一定要著西裝嫁?

唔一定
但我著咗

我乜都冇喎
一定要著西裝嫁?

我本身著T去 到地鐵站係朋友不停勸喻下先買左件 casual恤衫

唔著西裝又唔代表著到毒男咁
一定要著西裝嫁?

唔一定
但我著咗

我乜都冇喎

我都係dse後買
一定要著西裝嫁?

唔一定
但我著咗

部長

其實有冇得租?

當年好多部長 勁柒
你除左做鴨(雖然冇人要)之外
得返炒散可以做 搵pt出得糧黎 你都過左謝師宴

其實我有仔鍾意,點解會做鴨無人要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞