女朋友呃你 你原唔原諒佢?

86 回覆
26 Like 99 Dislike
問題唔關食飯事,而係女友點解唔事前同男朋友講左先?
同朋友食飯好正常,但係簡單同男友單聲係咪咁難?

我都同我女友講你同男仔食飯出街唔係問題,但係一定要事前同我單聲。到我自己發現既時候你講乜我都唔會信你

佢話同我講嘅話 我一定唔俾佢去

解釋哂一切
唔比佢去無可厚非,但比佢去反而佢覺得你信佢
做男人大方d,信嘅就放手由佢決定
唔信嘅一早分手好過
無信任靠check把鬼咩
咁大個人自己要為自己做嘅事負責
因為一餐飯呃尻你,你可以諗到分手嘅
咁佢有幾重要,你地有幾愛,
都同一餐飯差不多姐
痴撚線食個lunch都唔得 樓主係咪對自己同條女太冇信心
女人係最信唔過既生物唔管就等仆街
男女角色調轉 連登仔又會話條女過份緊張搞到冇晒自由乜乜乜咁
男女角色調轉 連登仔又會話條女過份緊張搞到冇晒自由乜乜乜咁

又唔係咁講
依家問題唔係同異性食飯
問題係隱瞞樓主
搞返清楚個focus先唔該
今次就話食飯姐 下次佢約睇戲又去啦喎
再下次去酒店
咁男朋友呃我 我又應唔應該原諒佢

講件事出嚟先得㗎

男朋友打機,為左同佢多啲話題,所以尋晚開始學打,佢就add左我,今朝起身見到佢個遊戲上線時間係凌晨4點,但佢12點就同我講訓左。
如果我係唔俾佢打機個啲女仔都算啦,但前幾日睇到個fb post,咁岩就係講男朋友打機扮訓覺,佢問我如果佢咁做,我會唔會嬲,我就講到明唔要求佢幾點訓,想打機想睇波可以同我講聲,或者唔想講都無所謂,起碼唔好扮訓左就得。
但佢都係呃我 我從來唔會因為佢夜訓發過啲咩脾氣,佢打機我就陪佢打,點解都係唔可以坦坦白白。

起碼冇異性 遲訓姐
帽事嘅
咁點解女朋友要瞞?咪就係樓主管住哂囉,講完會唔俾去呀嘛,咁咪索性唔坦白囉。點會預咗俾人發現㗎姐?!
食飯姐 又未扑野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞