女朋友呃你 你原唔原諒佢?

86 回覆
26 Like 99 Dislike
返學食飯其實好小事

不過隱瞞得一樣就...

點發現食左一個鐘lunch
樓主好撚小器

樓主好撚小器

朋友黎啫,男人老狗咪咁小氣啦
問題唔關食飯事,而係女友點解唔事前同男朋友講左先?
同朋友食飯好正常,但係簡單同男友單聲係咪咁難?

我都同我女友講你同男仔食飯出街唔係問題,但係一定要事前同我單聲。到我自己發現既時候你講乜我都唔會信你
一次不忠 百次不用

咁佢同你女朋友wts對話多唔多flirt ?
屌完啦一個鐘

咁佢同你女朋友wts對話多唔多flirt ?

少flirt嘅成份 多數傾計都係講功課方面

我都同我女友講你同男仔食飯出街唔係問題,但係一定要事前同我單聲。到我自己發現既時候你講乜我都唔會信你

佢話同我講嘅話 我一定唔俾佢去

好老實,等上堂中間食個lunch真係好平常,比著我都唔會特別講
飛啦

好老實,等上堂中間食個lunch真係好平常,比著我都唔會特別講

同左男朋友講知佢實唔俾
唔通拒絕左人又食同一間canteen咁老尷咩
叫你女朋友下次一定要單聲先咪得
樓主都唔好咁小器啦
趕走晒啲狗公 你女朋友到時俾人唱架會
上面竟然有人話樓主小器
我覺得重點唔係同男仔食lunch
而係隱瞞
臭雞

再有下次就分手

同左男朋友講知佢實唔俾
唔通拒絕左人又食同一間canteen咁老尷咩
叫你女朋友下次一定要單聲先咪得
樓主都唔好咁小器啦
趕走晒啲狗公 你女朋友到時俾人唱架會

屌你老母,乜撚野邏輯,趕走哂d狗公,條女就會俾人唱,你個腦裝屎?
瞞得一次就有第次
睇吓你用咩角度去睇啦
係咁執著啲細位會令對方拍得好大壓力
每個動作都要諗過度過
一世人流流長邊管到咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞