女朋友呃你 你原唔原諒佢?

86 回覆
26 Like 99 Dislike
覺得自己冇錯就唔會喊曬口啦
樓主好撚小器

其實唔係小唔小氣問題
係暪唔暪住你既問題
咁男朋友呃我 我又應唔應該原諒佢

講件事出嚟先得㗎

男朋友打機,為左同佢多啲話題,所以尋晚開始學打,佢就add左我,今朝起身見到佢個遊戲上線時間係凌晨4點,但佢12點就同我講訓左。
如果我係唔俾佢打機個啲女仔都算啦,但前幾日睇到個fb post,咁岩就係講男朋友打機扮訓覺,佢問我如果佢咁做,我會唔會嬲,我就講到明唔要求佢幾點訓,想打機想睇波可以同我講聲,或者唔想講都無所謂,起碼唔好扮訓左就得。
但佢都係呃我 我從來唔會因為佢夜訓發過啲咩脾氣,佢打機我就陪佢打,點解都係唔可以坦坦白白。

其實真係唔想同你打
又check住曬
好煩
少少自己空間都無埋
食餐飯都要分手? 傻的嗎?
原諒咗個心都會有條刺,下次鬧交又拎返出黎講,原諒黎無意思

講係咁講...但係我都原諒左佢

講件事出嚟先得㗎

男朋友打機,為左同佢多啲話題,所以尋晚開始學打,佢就add左我,今朝起身見到佢個遊戲上線時間係凌晨4點,但佢12點就同我講訓左。
如果我係唔俾佢打機個啲女仔都算啦,但前幾日睇到個fb post,咁岩就係講男朋友打機扮訓覺,佢問我如果佢咁做,我會唔會嬲,我就講到明唔要求佢幾點訓,想打機想睇波可以同我講聲,或者唔想講都無所謂,起碼唔好扮訓左就得。
但佢都係呃我 我從來唔會因為佢夜訓發過啲咩脾氣,佢打機我就陪佢打,點解都係唔可以坦坦白白。

我明絲打諗咩 我之前有同我男朋友討論過類似 我都係叫佢唔好呃我話訓 因為我根本唔介意佢夜媽媽打機 跟住我又話我都可以一齊打
之後佢話男仔有時打機真係想同成班朋友打 成班仔加自己個女朋友 點都有少少尷 而且我廢(我認 )又唔想佢班朋友唔鍾意 咁我諗落又係嘅 所以如果你真係想佢坦白 就真係要俾個自由佢自己打
ex之前都係咁
之後呃得一次好快就第二三次
之後就...

講件事出嚟先得㗎

我明絲打諗咩 我之前有同我男朋友討論過類似 我都係叫佢唔好呃我話訓 因為我根本唔介意佢夜媽媽打機 跟住我又話我都可以一齊打
之後佢話男仔有時打機真係想同成班朋友打 成班仔加自己個女朋友 點都有少少尷 而且我廢(我認 )又唔想佢班朋友唔鍾意 咁我諗落又係嘅 所以如果你真係想佢坦白 就真係要俾個自由佢自己打

其實係佢叫左我好多次同佢打 我先尋晚開始玩

咁佢可能係想你兩個有啲共同話題同無聊個陣可以一齊打下掛 但半夜可能成班仔圍威喂又未必想女友痴住
放學食lunch都要知會一聲
放break柯尿洗唔洗影埋你睇
男人老狗唔好成個女人咁啦
你咁管住佢
一定無好結果
都唔關瞞唔瞞你事
食飯都唔比 好心你咪咁小氣喇
我ex 都係咁俾人搶走咗
同你拍拖都幾慘 食個飯就已經要諗分手

屌你on9仔
問題係隱瞞 唔係食飯

隱暪咁大件事 咁樓主真係快啲分手啦 唔好等
一次不忠
當佢係雞就得
一係你就當佢係雞,屌住先,再識其他女。一係就飛左佢啦,你今日原諒左都會有下次,你要記住你地係一早講好左
樓主,你女朋友誠信好有問題喎,佢而家係無視你同佢當初嘅承諾 我建議你真係同佢分手 呢啲女信唔過
原諒咗個心都會有條刺,下次鬧交又拎返出黎講,原諒黎無意思

講係咁講...但係我都原諒左佢

咁就唔係原諒啦
放學食lunch都要知會一聲
放break柯尿洗唔洗影埋你睇
男人老狗唔好成個女人咁啦

因為係隻狗公 仲要promise過唔會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞