荃灣寵物醫院係黑店

31 回覆
39 Like 0 Dislike
好似姓蔡定唔知姓陳嗰個
診金可以打電話去問下先,不過上次去佢收錢嗰陣時同我問嗰陣時個價錢都係一樣冇變.
之前屋企隻衰仔生耳蝨,都係呢個醫生睇。連埋複診睇咗兩次,就搞掂咗

個台灣醫生幾好人,嗰陣新手啱啱領養,問佢勁多問題,佢都好耐心答
想問大家知唔知狗仔做一次ct大慨要幾錢?我知道唔同部位唔同情況都可能唔同價錢,但有無大慨價位可以參考下?
台灣醫生垃撚圾
我隻貓便秘,佢開纖維糧比佢。(其實都明點解咁開)
點知仲衰,可能係我隻貓case唔岩
但個醫生話係正常,
我隻貓係痾到喘晒氣又嘔3/4次先痾到一粒。
個醫生都話正常!(影晒相佢睇)
最後我地轉醫生,新果個醫生話啲纖維糧攪到舊屎係貓貓屎眼嘅1.5倍,根本痾唔到!

p.s. 之後有睇過第二間嘅台灣醫生都係垃撚圾,自此我唔會再睇任何台灣醫生
之前隻貓隻手整親去呢間睇 醫生話幫佢照xray 要主人我地成粒鐘之後先返去
返到去之後show都無show就話xray見到佢無斷骨 打左針叫我地走 我媽想問多幾句 個助護就趕人走
然後比錢個陣比左隻光碟我 就話三張xray係入面
返到屋企打開乜都無 打返去問就話燒過隻光碟比我
拎完新光碟再開 又係乜都無
諗返轉頭都唔知有無影到就收左我地xray錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞