[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!14週年粗卡!!!!

1001 回覆
53 Like 11 Dislike
好期待綜藝俞利
等緊15週年CB
新post要改定15週年
希望真係有cb
sone已經過晒瘋狂追星嘅年紀
好難活躍推post架啦
我都好想同人瘋狂討論驚六
差唔多一年一post
各位sone還好嗎
sone已經過晒瘋狂追星嘅年紀
好難活躍推post架啦
我都好想同人瘋狂討論驚六

喺到講
呢啲遊戲節目好怕劇透, 又唔知大家幾時先睇咗中字
同埋我又唔係淨係想講泰妍, 喺少時post講好似又唔多適合
都係我有時都想講下
其他人都幾好笑
其實都不斷圈到新飯,特別金爺呢幾年
有就實有嘅
但啲人嘅熱情點都俾咗其他後生女先啦
宜家星期日就睇

https://youtu.be/qqDW8qPAa6I
[예고] 하루종일 짝꿍과 함께하는 4주년 특집!#놀라운토요일 | amazingsaturday EP.207

Taeyeon's beauty is out of this world!!
我星期六睇直播
星期日夜晚抽幾個重點片段睇啲人嘅彈幕
過幾日再成集睇返
而家無乜團體活動,係要分開講啦,邊個有 event咪講邊個,推下post都好
講埋queendom 2嘅話就成個post都半off topic
諗起Queendom 2變左大型追星會
Queendom 2都係因為ty先睇
3代打後既團都冇咩認識 原來已經去到第5代
少時出道時佢地先得幾歲
睇嚟有望今年comeback前0805前爆post
又諗起30號個日誇誇群個個都係度讚少時同泰妍
VIVIZ Umji仲要話泰妍係名畫 好搞笑
已經開始有d團係佢地入左sm做練習生先出世
https://youtu.be/MztO2rvo0FE
Tiffany都話15週年有計劃
幾個都咁講係咪應該要期待下
15週年9成9有搞作啦
差在係做乜啫
肯定plan咗好耐一早有共識
我估
出首單曲,mini仲好,正規更好,打埋歌最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞