賣錶既巴打請入

33 回覆
0 Like 10 Dislike
想問下rolex 熱門款水貨 入貨價 係幾多折左右?
eg 116610ln/lv 116520 116613lb

即係如果我識人去買 最低最低係可以幾折攞到?
推一下
eg 116610ln/lv 116520 116613lb

116610 lv 無咩可能有折,ln應該5萬中至尾
116520 停產 天價
116613 7萬尾
(以上都係9up)

116613 7萬尾
(以上都係9up)

如果係錶行入貨價呢? 大約係幾折會入到

116613 7萬尾
(以上都係9up)

入貨價關你乜事,人地都要食嫁
eg 116610ln/lv tel:116520116613lb

116613 7萬尾
(以上都係9up)

原價走都大把人買,竟然會平d益樓主條戇鳩
eg 116610ln/lv tel:116520116613lb

116613 7萬尾
(以上都係9up)

我識個朋友 個朋友同我屋企人識左好耐 十幾歲跟我屋企人做野到依加40幾 個陣我bb比佢睇到大

我尋日揾佢食飯 見佢帶66 鳩痕問下

佢識2間錶行(唔係咩周大福個d啦當然)既老細 係好熟既 當係親戚啦

我叫個fd幫我問幾款錶

我要入貨價攞到 未必唔得 就算我預比人賺都想知比人賺左幾多
其實呢D你知人地入貨價都無用, 你睇番佢D AD, 迪生, 周生生, 周大福, 之後好似仲有幾間都係D好老的錶行, 唔係D細野, 你識個散仔根本拎唔到比你, 大公司你識個經理更加無用, 你識個老闆就話姐, 不過你識到個老版你唔旨在果幾皮....

其實你睇果D真係熱門款, 我外行都知根本唔會有折.

地通拿超公價賣, 之前9字頭, 家下全新未用9字頭無可能有...

其他有5%其實都已經好好了吧... 要平只有買水貨.

我旨在 我識個老細 同我本人銀包係咪好厚 係2回事

116613 7萬尾
(以上都係9up)

我識個朋友 個朋友同我屋企人識左好耐 十幾歲跟我屋企人做野到依加40幾 個陣我bb比佢睇到大

佢識2間錶行(唔係咩周大福個d啦當然)既老細 係好熟既 當係親戚啦

我叫個fd幫我問幾款錶

不如你直頭去廠問佢成本價整隻幾錢啦

全世界都係個d價買,你拎到平係你本事

拎唔到又想知人賺你幾多,知道又點

出街食餐飯又要知成本價?

買層樓又用成本價去買?

幾蚊野睇得咁重就咪戴係隻手到喇

到時買完戴出街又驚花

116613 7萬尾
(以上都係9up)

我叫個fd幫我問幾款錶

不如你直頭去廠問佢成本價整隻幾錢啦

全世界都係個d價買,你拎到平係你本事

拎唔到又想知人賺你幾多,知道又點

出街食餐飯又要知成本價?

買層樓又用成本價去買?

幾蚊野睇得咁重就咪戴係隻手到喇

到時買完戴出街又驚花

我諗你閱讀理解有少少問題
雖然我知你唔會知道 而我再解釋比你聽都係對我想了解個價全無幫助
不過我都解釋下 幫助你理解

我屋企人既下級(即係我識個個人) 既下級 係開錶行
我依加通過我識個個人 問人拎錶
「假設」佢入貨價係係7折 如果佢開我9折
我就屌柒我識個個人 叫佢再屌柒賣錶個個野
「假設」佢入貨價係可以7折 如果佢開我75/8折
我就照買 比少少錢佢賺

咁解釋 你會唔會清楚少少 點解我想知個入貨價?
樓豬咁問野唔驚比人笑?買得都唔志在果少少啦
我相信呢到冇咩巴打會答你 繼續問你屋企下屬既下屬啦
樓豬咁問野唔驚比人笑?買得都唔志在果少少啦
我相信呢到冇咩巴打會答你 繼續問你屋企下屬既下屬啦

連登比人笑 有咩所謂 你又唔識我 我又唔識你
有無咁那窮幾千蚊都要搞 朋友的朋友
10%都係幾千銀, 買唔起錶就帶番casio 啦, 唔好咁肉酸ok?

咪那咁on9, 熱門到一放出來轉個頭就無都仲要入門價多少少就買? 有人地不如直接成log放比水貨佬, 直頭一日錢都唔使責袋.

你要d入貨價熟人價可以平到入貨架加小小就拎到的, 就選番d冷門d的品牌, 冷門D的款, 好啦, 我當佢7折拎到, 點解要8折比你? 9折或85放出街成班人餓狗搶屎去錶舖排隊買啦, 使友情價賣比你?

想打人情牌乞人隻錶就講啦.

唔想解釋咁多廢話
知你咪答下囉
冇事又要充大頭鬼真係好柒
你戴番g shock 算啦
睇番樓豬香討同LHK個POST真係笑左.

呢到初頭又話只係想知D貨入貨幾錢, "我旨在 我識個老細 同我本人銀包係咪好厚 係2回事"

但出面又話"最近搵到有人識人開錶行 想問下價 睇下最盡最盡可以幾錢拎到錶"
同又講"「假設」佢入貨價係係7折 如果佢開我9折 我就屌柒我識個個人 叫佢再屌柒賣錶個個野 "

呢到又話"我屋企人既下級(即係我識個個人) 既下級 係開錶行" 出面又話"其實我係識2間錶行既老細 都好熟好熟 但廢事去買錶個陣 個條友口痕 同我呀媽講 話佢個仔去買撈 廢事比老母um我"

其實買幾皮野錶仔. 買個開心, 使唔使咁那煩, 咁買野要格價係合理, 咪行多幾間格價邊間抵咪邊間買囉, 知人入貨價幾多又點呢? 一定要人入貨價加小小就賣比你? ROLEX呢D根本就係錶界的APPLE, 唔係其他錶一出門口唔見一截. 好心買野唔好咁核突.

我唔知你引用我講個幾句野 既問題所在 睇落就無乜矛盾
你知咪答下 唔知你咪當我9up
點解人地要入貨價賣比我 我答唔到你
我答你得3個結果
1 你會話我中二病 on 9
2 有報警撚
3 咁撚有錢學人r折
我唔係想起樓主底, 不過睇番樓主D POST都幾搞笑....

https://lihkg.com/thread/20171/page/1

謂真用番樓主的理念"同d度縮既人出街真係辛苦"
"我o左咀,心諗依間野d野食又平又細份,叫到成台都係唔係正常架咩,唔通每人叫個29蚊既肉醬多莉亞就夠飽??"

睇番呢句再睇番呢個POST.

認真, 無咁大個頭唔好帶咁大頂帽, 睇咩鳩116520呀, 116503你夠睇左2個月都未買啦, 睇咩呀, 買番CASIO, G SHOCK好過啦.

真心鍾意隻錶根本唔會志在果幾千蚊,根本又無錢 又想買隻撈威下

116613 7萬尾
(以上都係9up)

我叫個fd幫我問幾款錶

知又點
周圍問撚咗成年都未買到
淘寶買隻高仿充下大頭鬼算啦
人地做生意關你咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞