同d度縮既人出街真係辛苦

18 回覆
4 Like 2 Dislike
同左個朋友出去食dinner,其實都一早知佢度縮。

食之前佢話去廁所,跟住去左食譚仔,佢食到流晒汗,佢係個衫袋到搵左一大舊岩岩係廁所拎出黎既紙巾係咁抹咀抹汗,食到好似打完一個鐘波咁都唔加杯野飲。

小插曲:中間我地傾過話去唔去食薩莉亞,但佢就話食薩莉亞唔夠飽,
我:你叫多d咪得。
佢勁驚訝咁望住我講:下,你唔係諗住叫到成台都係呀
我o左咀,心諗依間野d野食又平又細份,叫到成台都係唔係正常架咩,唔通每人叫個29蚊既肉醬多莉亞就夠飽??
異性朋友?

同性 2個男
留名

食之前佢話去廁所,跟住去左食譚仔,佢食到流晒汗,佢係個衫袋到搵左一大舊岩岩係廁所拎出黎既紙巾係咁抹咀抹汗,食到好似打完一個鐘波咁都唔加杯野飲。

小插曲:中間我地傾過話去唔去食薩莉亞,但佢就話食薩莉亞唔夠飽,
我o左咀,心諗依間野d野食又平又細份,叫到成台都係唔係正常架咩,唔通每人叫個29蚊既肉醬多莉亞就夠飽??

係26$
利申:你個度縮fd

我o左咀,心諗依間野d野食又平又細份,叫到成台都係唔係正常架咩,唔通每人叫個<del>29蚊</del>既肉醬多莉亞就夠飽??

係26$
利申:你個度縮fd

好少食依間唔記得價姐
好似真係太度 我都好孤寒,但我多數慳自己,同人出街就唔會咁
好似真係太度 我都好孤寒,但我多數慳自己,同人出街就唔會咁

依個真,好核凸
同佢舊朋友黎,幾個月先可能見一次咁, 出到黎膠到係咁話窮,要食平d,最後係譚仔食,佢小食野飲唔加,都仲要叫單送
異性朋友?

同性 2個男

咁計較真係好難做到frd

利申:連食開3餸
咁計較真係好難做到frd

利申:譚仔食開3餸
絕交囉咁 人地慳又關你事 你咁睇唔順眼咪唔撚好同人frd囉

利申:同朋友食好少睇價錢

你身邊有好多野都唔關你事,你係咪全部都唔會講?
咁香港出街食餐飯真係貴啊嘛
利申,譚仔單餸咩都唔加都覺得貴
同感 無錢一係唔好出 有時幾個月約一次 屌你出到黎都要食老麥
咁香港出街食餐飯真係貴啊嘛
利申,譚仔單餸咩都唔加都覺得貴

譚仔叫單送其實唔係重點
你唔覺得係廁所拎舊紙巾出黎抹咀抹汗好核凸架咩? 流鼻水咁需要大量紙巾就話姐
慳錢想做其他野姐可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞