因為ching已經唔想再關心時事?

179 回覆
119 Like 39 Dislike
你又係度屈人
講撚咗無攞消費卷無搭地鐵囉屌你老母

唔信你就咪柒問啦
屌你又係度屈人
講過乜洗撚同你講咩

就算你以前做過乜都好
依家係度追TVB咪又係碌柒咁
根本就係背叛咗以前嘅自己
依家仲係度貓哭老鼠 我屌你老母啊
我一直都唔覺得睇tvb有問題,我幾時有話過?點撚樣背叛以前既自己?傻閪人狗雜種!
你咪繼續扮囉 冇證冇據你講乜都得嫁啦

你尋日先講完TVB有問題咋柒頭
死傻閪又想扮失憶 我屌你老母啊
扮你老母咩
講撚完又唔撚信
硬係啲野知得少就嫌自己on99咁
屌你老母你醒下啦柒頭
又話攬炒
唔自炒點攬住人地炒
重吵緊
話撚左你生少左個腦,我冇政治潔癖,我覺得tvb/地鐵有問題,但我有睇tvb有搭地鐵。唔同你呢d政治潔癖無恥撚網上屌人就口響,現實咪一樣做過我講過既野
終於見到清,offtopic唔知喺邊道見到清講起游學修。唉真係,美國時間單嘢真係搞到我連個臺都冇再睇,同呻笨,一開始重比較支持佢個臺
上年一萬蚊有冇攞呀柒頭?你繼續話冇囉,傻閪
我屌你老母我講撚咗幾多次
我無撚搭過地鐵 無攞消費卷
屈撚夠我未

一邊可惜香港現況,一邊係度追TVB追到上哂腦
尋日仲係度話乜柒自己用YouTube睇唔計
比我踢爆咗睇埋live就索性唔撚砌詞狡辯

虛鳩偽,我屌柒你條傻閪啊
無啊 屌你老母,我屌得你未啊?

一直我都係屌柒你虛鳩偽
根本你都認咗自己虛偽
收撚皮啦
追TVB星追到上腦係度可惜香港
去埋做黑警啦,啱哂你條柒頭啊
我話火雞好似佢即
講咁多到乜即
講到咁委屈
大陸就係用錢買你地把口即嘛
不過佢地本身都熱狗黎架啦 唔搞六四正常喎
又要威又要戴頭盔
係嘅,不過真係覺得而家佢哋已經變曬質,搞到... 好mk咁畢竟都由captv開始睇 唉唔識講
咁有耐性同條政治上腦嘈
我覺得睇tvb冇問題又點虛偽?你個腦真係裝屎
第一,你一邊知道TVB造謠抹黑手足,一邊又覺得睇TVB無問題,已經夠表裡不一

然後,你一邊又係度睇TVB呢個政權維穩工具睇到上哂腦,一邊係度慨嘆香港變成咁又無言論自由,呢個咪又係你虛偽嘅地方囉柒頭

有時唔係我想loop我啲論點,係你條柒頭屌極都唔撚化,你直頭無撚腦添啦失智傻閪
叫人唔睇TVB叫做政治上腦

如果有條友一邊係度慨嘆香港變到咁,又話哂自己2011就參加社運,轉個頭去考黑警
咁撚樣唔屌得?

TVB抹黑手足,茶毒大眾嘅罪行
其實同黑警相差無幾架咋
當幫佢老母教仔囉
畀時事台班on9 cctoy搞到反而唔想再理時事
咁你直頭似無老母教你啦
呢個世界有程度既分別嫁傻閪,睇tvb比你講到嚴重到做黑警咁,我覺得tvb新聞差唔代表我唔可以睇tvb,我覺得地鐵721做得差唔代表我唔可以搭地鐵。
明未呀傻閪?話你老母比狗屌生你出黎真係冇誇張,你真係弱撚智嫁
你老豆係隻狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞