因為ching已經唔想再關心時事?

179 回覆
119 Like 39 Dislike
巴 就黎24歲 已經知道自己唔會有朋友同女仔要
https://lih.kg/1019479

原來你條傻閪係a0死毒撚,網上惡狠,現實碌撚
絲 就黎24歲 已經知道自己唔會有朋友同男仔要
https://lih.kg/1018499

睇埋前文後理啦死傻閪
叻唔撚切咁衝出嚟柒

駁唔撚到我就係度玩人身攻擊
9成冇講錯你啦
駁唔撚到就係度人身攻擊
柒撚埋就係度屈人

喂答撚到我未啊?
你係咪覺得以前TVB抹黑手足 造謠無問題?
有問題,咁點?
證明你虛偽 表裡不一
亦都已經成為你以前最唔想自己成為嘅人囉

明知有問題你都照睇照追TVB星
你繼續自己呃自己啦傻閪
你其實係咪唐氏仔?我咪講左我唔再關心時事寧願追星囉,要點講你條on9仔先明白?
TVB做啲嘢係歷史嚟㗎喎
你一做港豬就失憶架啦?

咁你不如去投考埋做黑警啦

係度貓哭老鼠
我屌你老母啊死傻閪
又loop, 好難同你條弱智仔溝通
引左條on9出黎人地上YouTube睇女都得罪你
咁記得千奇唔好睇viutv,mirror條友食富臨咁藍,
班仆街仲要打手足,咁代表得viutv既viutv都係藍
駁唔撚到就話人loop
我屌你老母啦傻閪
我講緊TVB
你攞ViuTV出嚟講做乜?

我講咁耐無攞過ViuTV出嚟講
ViuTV立場係奶共又點,唔代表TVB唔係仆街維穩機器喎
搞清楚先好出嚟柒啦屌
咪講撚左我上youtube睇囉,平時都冇睇,你政治潔癖成咁,咁你唔好搭地鐵,唔好幫襯中資公司,唔好買中國製造既產品,唔好攞$5000消費劵呀笨柒!
你老母肯定係比狗屌先生左你隻人狗賤種咁撚死蠢

唔search都唔撚知你條柒頭皮睇埋決賽
睇下你係即討post幾撚肉緊
又話自己係YouTube睇啊?

YouTube有得睇直播架?
定係話自己用盒子睇直播所以唔計TVB收視啊
收撚皮啦柒頭

根本就唔係政治潔癖問題
係TVB咁多年嘅所作所為直頭做緊中共喉舌,同黑警一樣係中共政權嘅維穩機器

你一邊就話自己好心痛香港現況
一邊就繼續去享受中共政權嘅維穩機器帶比你嘅娛樂

喂我屌你老母幾時撐埋黑警啊?
你條傻閪直頭人都不如
地鐵721夠好撚過份啦,咁你咪撚搭地鐵啦,林鄭政府夠仆街啦掛,記唔好攞消費劵!
你拉埋其他奶共嘅機構落水做乜
被人踢爆咗就係度講東講西

喂 就算其他人有搭地鐵 有攞消費券
有冇人係連登一邊攞完消費卷話好撚正,另一邊就係度扮野心痛香港啊?
呢個咪就係你條柒頭嘅問題囉
我就係屌撚柒你虛偽,係度貓哭老鼠啊食屎狗

我又真係好耐無搭過地鐵
消費券都無攞
我屌你老母臭化閪啊
未攞扮冇攞,少搭扮冇搭,無恥到你
駁唔到就係度屈人
唔信你就咪柒問啦

你條賤種係度同話人無恥
我屌你老母臭閪啊
我冇問喎,我係肯定你有攞消費劵搭地鐵用中國製造產品幫襯過中資公司睇過tvb, 我屌柒你係條無恥虛偽既人狗雜種智障狗姐
又loop
駁唔撚到就係度屈人

就算有其他人真係咁做你以上講嘅野
佢哋有無係連登一邊攞完消費卷話好撚正,另一邊就係度扮野心痛香港啊?
呢個咪就係你條柒頭嘅問題囉
我就係屌撚柒你虛偽,係度貓哭老鼠啊食屎狗

連我屌緊你乜野都唔知
柒撚懵懵咁
咁都有得吵😂
反正都走 關心做乜
你咪呢頭搭地鐵用中資攞消費劵,另一邊道係屌人睇tvb所以我依家咪屌柒緊你無恥虛偽賤種,你呢隻人狗雜種原來生少左個腦
一睇就知條傻閪網上凶狠現實碌撚啦,講得咁撚政治潔癖,隨時係冷氣軍師冇落過場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞