[西女人玩水地獄啦] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 13 Dislike
回購無話唔包入袋,都可以即買即賣,而唔升值咁兩個方法其實兩樣野都無咩用,e.g. 賣10m 20% sell on都係得2m,而高少少40m 就有8m,但就算回購set 到盡要30m,回購再賣都至少賺到10m

最重要係回購係可以係啲少數大deal 獲得最大利益既唯一方法,呢啲deal 一錯過左就好入肉,buy back賣到一個morata 好過set 10~20個sell on,

當然球員唔care 呢啲,只係對球員黎講都係返母會效力既一個可能性,如果佢地唔想set 即係唔想再向母會效力
676好忙 美洲盃完左又踢
你唔好得罪女人 好慘
姐係今晚有車路士睇???
呢d 真係259

去leeds u23,咁有撚分別
今晚無直播
毒撚冇機會得罪女人
列斯易d上一隊掛
Nic哥話免費都唔要喎
真係好笑歐聯冠軍大晒咩

Alba, Alaba, Davies ,Gosens, Maehle 你知唔知人哋買咗幾錢

買貴咗就買貴咗啦其實都冇乜所謂,反正車路士大把錢

你用曼聯曼城拎出來講冇乜意思㗎喎,係呀,我就係覺得佢哋白痴囉
成日話車迷想買飯黎代佐
根本就係打稻草人...
cheek 又入波
佢哋當車condom咋
今年啲轉會操作仲慢過舊年
舊年都叫有啲news 可以打下飛機
Dllm今年褲都唔使除
年年都買人就無癮啦
黑記依排連炒冷飯都懶了
加隻車迷落去就屈左機其實唔抵得車風光左咪認囉 成日單單打打咁 不過咪由你講囉 你有歐聯?雙殺車都拎黎j,阿新簽個d又話唔差基本上google人黎
好想睇
Haalnad here we go
個轉會迫切性同難度差咁遠
上年要買嘅都係主力
同埋d target
一係就好似雲咁有解約金
一係就好似kai 捷咁講明想走
但下撚本人又無意願走
中場又只係想買後備
根本無咩可比性
近十年有邊個轉會窗快過舊年
1/7簽卡巴叔
舊年係爽既
隔幾日又一單
我贊成俾佢返嚟
俾班細佬睇吓空有天賦唔努力係會點
笑死剩係拎人成功咗嗰啲來講
拜??Lucas Hernandez??
叫利用800萬簽多件robertson咁嘅質素個應該難過阿仙奴拎歐洲冠軍
大把隊用錢放落閘度,拎人哋平價符碌搏中嘅例子,再讚人哋scouting好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞