[西女人玩水地獄啦] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 13 Dislike
覺唔覺老鼠係Facebook戰力低咗?

定係佢嗌交功夫退步咗
u23
Sellesa 聽日又賣邊件
佢都好撚耐無嚟車區,喺玩具po見佢同人嗌交都無晒啲招牌用語
籌幾耐旗先會買人
買乜都好 應該都係要等杜狗睇哂班外借兵先
放心啦,都買唔到
from Chelsea u23 captain to Leeds u23
人地simeu 去southamton 最起碼都first team
bate條on9仔 搞到收得1m
走啦25仔
見到隔離用2億買廢柴就想笑
希望解散青訓部
係上游打u23就 doubts about the pathway
結果走去中游打u23 傻鳩嚟
Blackman Piazon agree with you
True blue
間澳門野隔左一個月終於應機

屌佢老母
不嬲英超球隊買人一個價
其他球隊買人就另一個價
連呢樣最基本既事實都唔知根本唔撚洗討論落去
髮線向上移喎車路士
In the short term, Bate will join up with Mark Jackson’s Under-23 side for the forthcoming season, but his decision to join Leeds suggests he will have the chance to impress Bielsa as the campaign progresses.

呢隻傻鳩 俾車借去英冠1/2年打出身價,再睇下留車定去中下游踢。
去細會u23,support又唔夠,變廢物啦
唔知下季仲睇唔睇青訓好
好難接受到充滿期待咁睇然後成班25走曬
天神係無乜野心唔想闖先肯咁多年做大後備留隊,但都係時來運到有杜曹三中堅加silva 老又傷先上位,就算唔係新仔,正常人都等唔到咁多年

講真走還走,如果球員有份唔比球會set 回購/matching right 就真係好25,同講唔想再返母會無咩分別
全撚部變Brewster之流
仲以為列斯保證佢喺一隊有上場時間先走過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞