[桃花島主(三)] 2017射鵰英雄傳 (28) TVB星期一至五8:30pm

1001 回覆
22 Like 21 Dislike
第二次論劍, 黃蓉差唔多十八歲, 黃藥師話黃蓉好似佢老母
之後黃蓉返桃花島結婚無耐黃藥師就走左去(書到冇提有再返過去)
我估係黃藥師望住黃蓉太似佢死鬼老婆把持唔住

應該係話佢好似老母, 之前忍唔住搞左蓉兒, 跟住覺得好內疚同後悔, 冇顏面再返黎
三哥個樣太正氣,唔夠邪,
都係鍾意黃秋生多d
lm
由第1集尾片都已經show撚左黃藥師係配音,成班on9?

人地問下 駛死咩

btw 你估個個好似你咁得閒
之後黃蓉返桃花島結婚無耐黃藥師就走左去(書到冇提有再返過去)

應該係話佢好似老母, 之前忍唔住搞左蓉兒, 跟住覺得好內疚同後悔, 冇顏面再返黎

蓉兒又矮又無波

但都正過個D又高又大波既女仔

無得比較

呢個真

係,郭芙都係黃藥師走左先出世
九陰真經去左邊

蠢哥哥度

九陰上卷係周伯通到
九陰下卷(人皮)係靖哥哥到

下卷得咁少,一塊爛鬼皮就寫得哂 ?

係囉 條友睇唔到野點學

佢未盲之前就學左啦師兄
射鵰火燒歸雲莊
神鵰又冇再出現

無 搬左屋 武林大會 就係個到搞

馮默風都有出場反而佢兩父子冇機會過下場

但馮冇機會見返師傅就死
兩父子做山寨王咪算lor
射鵰火燒歸雲莊
神鵰又冇再出現

無 搬左屋 武林大會 就係個到搞

馮默風都有出場反而佢兩父子冇機會過下場

陸乘風好似死左
但係佢個仔同埋佢條女有出黎主持下個武林宴會
之後唔見左
黃藥師真係好霸氣,梅超風咁撚惡係佢面前都成隻狗咁

金庸呢part側寫好勁

1)學你咁講,梅超風咁勁都淆到仆街

2)開頭彈幾下已經全場驚訝

3)飛紙果度書入面又係全面O咀

4)陸乘風話我得一個仔架ja, 表示佢以為黃藥師會殺自己個仔

基本上黃藥師未真係打過d咩,但已經由其他人個反應度反映哂個實力同性格出黎。
射鵰火燒歸雲莊
神鵰又冇再出現

有再提過下, 講江南有兩個陸, 一個係陸乘風, 另一個係李莫愁個ex//陸無雙老豆

陸乘風好似被西毒燒完莊後就搬去左第二到住, 冇耐仲病死埋
射鵰火燒歸雲莊
神鵰又冇再出現

神鵰應該開始無耐會講,陸無雙佢地嘛

陸無雙好似唔係無歸雲莊既人
郭靖要破黃容處 洗唔洗要黃藥師 批準

郭靖:咩係破處 ?

阿旺:老婆仔,咩係洞房呀!??

蓉兒識咪得囉
蓉兒又矮又無波

但都正過個D又高又大波既女仔

無得比較

呢個真

又矮又冇波都有人會中意先係堅有料
靖哥哥靖哥哥
我而家呷醋啊
郭靖要破黃容處 洗唔洗要黃藥師 批準

郭靖:咩係破處 ?

阿旺:老婆仔,咩係洞房呀!??

蓉兒識咪得囉

動呀,快動呀靖哥哥
呷哂醋
7廢唔洗比黃藥師撚
書入面藥師係囂爆7廢

差幾百個lv喎,比你都囂爆啦

爹,佢地係靖哥哥既師父

「我唔見d無謂人」

好想比蓉兒嗲
呢套個配音上至選角下至文本都好撚差
講真tvb平時低質極,個配音組都好高質,今次係咪太趕住播
好想生個女
企鵝桐
嗲三哥個下真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞