[Jebsen 捷成 / 香港dyson]其實香港個dyson 有無心做

401 回覆
64 Like 3 Dislike
呢部其實最好,最細mode吸到50分鐘,中速30分鐘
中速吸頭髮灰塵已經足夠有餘,又夠輕
不過外國最新已經去到V12, V15就冇理由買佢,不過香港唔知幾時出咁解
Ching 你講左重點
香港死都唔撚出部正常既
香港死神
想問買dyson風扇水貨係咪買英國版好d
digital slim = v10 slim
香港啱啱出嗰兩部所謂新機上年12月已經分別喺日本同支那賣緊
支那樣樣都行先過人
V12佢最早公佈又最早賣,係冇V15,反而V15係歐美先有
V12就支那賣先然後到日本,香港永遠食塵
用緊DS都想佢快撚啲出12/15是旦一款
屌佢老味有時吸完唔知點解有啲頭髮原來冇吸到,想快撚啲獨立配個雷射吸頭睇清楚啲位吸鳩哂佢
其實ok, 買舊model 水貨都好平,正常用到2-3 年
維修要星期前book
整又唔知要幾耐
壞左旁款?
要輕身大吸力兼備係咪要等v12出?

利申唔介意電細 屋唔大10分鐘乜都吸完
有無人知 新個幾個吸頭,v11 用唔用得?
得,外國啲人試過V15個激光頭V11都用到
咁香港新個model 個 吸頭?
唔得
Micro同omni glide條管特別幼,啲頭肯定唔啱用
同埋V11個手柄應該冇預你可以好似omni glide咁轉住嚟用
咁集運v15 d 頭先
有冇得直接集運v12
就咁一套都7,8000喎…..
好貴呀呢個
新屋入伙 3月等到以家 V12 V15都未有
愈賣愈貴,根本追唔切兼無錢追,買digital slim 算啦
原來三款型號捆綁埋個垃圾架去賣唔怪得咁春貴
absolute extra 同 total clean 有咩分別
諗住買水貨算 香港代理咁垃圾
同你一樣 仲等緊V12
吸地有機械人 床唯有用個黐塵轆頂住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞