[Jebsen 捷成 / 香港dyson]其實香港個dyson 有無心做

401 回覆
64 Like 3 Dislike
我睇咗v12但係有啲重2.2KG
想買digital slim
digital slim fluffy同埋extra爭幾個頭其實係咪fluffy都夠用
但我見extra好多地方都斷貨
明時開med但換吸床同細頭會開max
Slim digital max先得100,但平時吸野唔會用max因為得幾分鐘貨仔,所以digital吸力真係唔夠
想買部IRIS吸床,覺得用斯吸塵機吸床有少少污糟
官網有V15了
2022年,終於出v15
咁V15 同V12Slim 邊部實際使用會順手好用啲。

V15係得吸力大啲同集塵筒大啲?
Slim digital extra行貨3.2k包送貨抵唔抵屌?
最近官網fb畀萬人圍屌
但唔知咩事最近間間問digital slim都無貨
carousell 上個月買左v12頂版行貨,用得幾happy,touch wood 有咩事自己整算,搞個代理就仆得街
屌,買左部V12冇幾耐就出
正仆街
買部屌米算9算啦
係咪出左新款 唔再出digital slim?
千奇唔好買dyson,廠出部廢機比人
部機係信用卡迎新再加錢買,拎返黎部機係吸到無問題,但就充唔到電囉!
有得比人拎去維修 不過就要等返幾個月先再講 打去屌就懶維修 幫你催催維修啦,盡快幫你搞啦
連service center都閂鳩埋
不過有免費收機request

唔知我過保先定係佢搵人上黎收機先呢
v15 好撚貴
我想買digital slim但度度都無貨 j-select又貴
我拎過小米重到仆街
dyson digital slim輕過佢好多
啱啱喺豐澤用corp staff price買咗digital slim fluffy折實唔使3500
我想要extra
extra多幾個頭我自己唔係咁介意
我要部輕身機就得
畀人睇到個service center 長期有幾十部機排隊整個畫面太核突
12月中拎部行嘅V11去整
點知睇下個post唔對路
一直話冇零件 又覆唔到幾時會有
打上hotline就次次唔同人 講嘢個個都機械人咁
又答唔到嘢
把心一橫叫佢退錢算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞