[7月經典回歸] 寒蟬鳴泣之時 卒 (88) 龍7終於記得詩音

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
反沙 但rika撚有努力過
其實講到尾我又真係唔明梨花行為有乜問題,
比你地講到自私到無法原諒既地步

佢終於得到左百年輪迴既解放, 想同沙包魚分享個喜悅先叫佢一齊去讀書
點知入到去你條仆街唔生性唔讀書, 有得比你loop都讀唔成
明知第一次個世界線係因為自己放置梨花, 自己最初唔埋堆

咁第二次醒少少去埋堆, 最多之後帶返梨花出黎
做返第一次loop應該做而無做既野會唔會唔同啲,
況且佢唔止一次, 係無數次

咁十次都係咁既咪真係唔好比梨花帶到入去讀囉,
沙包魚都有自己既前途, 唔通一世痴死人咩, 好死唔死沙包又真係咁做
一定要痴實梨花, 然後屌尻梨花自私唔理佢就開始殺全村

依家講緊讀書啫, 咁第日出左社會有咩唔順意又去loop殺全東京咩
因為內疚狀態+對住既係mion?
幫緊07解
關係嘅嘢係雙向嘅
梨花又唔係好抵幫

利申:打和派
一個自私一個白卡
人地有夜媽媽溫書
不過沙都不係條條線溫書
知惠老師成日去興宮既麻雀館...食咖哩飯
沙都搞死rika既成果
個成果唔係指終末作戰個good end?
阿嬋:你班白卡啲花生真係好食
換首op變正能量沙刀魚
https://streamable.com/ece0pf
輪迴緊係要讚書啦
講得啱
一個人無可能永遠留係同一個社交圈子入面一世
係新環境入面識新朋友好正常,只不過係梨花埋到大小姐堆而沙都子埋唔到咁解
梨花錯就錯在明明係佢水沙都子去讀書,但係到沙都子融入唔到校園生活嘅時候又唔出手幫佢,教下沙都子點讀書又或者點融入大小姐圈子入面都好呀
不過無論點都好,梨花都罪不至死,更加唔洗講活生生被腸流依啲死法,根本係心理變態先做得出
要認真考究嘅
要留住梨花 動畫個方法都幾冇效率
令到佢去唔到試場 改試卷分數
留住梨花有千零個方法
偏偏係要玩咁大
我都唔係好buy龍七個劇本
以梨花嘅執念嚟講應該會今年考唔到就下年考過
再令佢考唔到

集集魔法都冇乜邏輯可言
呢啲都係戲劇效果
認真諗就輸了
都係CC服服想屌就屌啦

不過龍七今次真係⋯⋯
等緊老圭一用時空魔法返去同圭一講小心御社神
一定要
係呀所以好怪感覺唔會真係咁簡單
我睇得寒蟬就係想j 幼女
冇觀眾真係可惜
個英文旁白講Nation

香港は友達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞