發覺粉嶺火車站除左譚仔已經冇野好食

82 回覆
2 Like 0 Dislike
馬會
聯和墟山東餃子

呢間野除左普通之外 一定唔算美食
我有時都食 唔需要神化
以前係附近返學 粉嶺中心地下有燕雲莊食排骨/雞翼菜飯 有間細細間食拉麵(唔記得名)想食貴少少又有西餐 冇錢就去祥華間7仔 pe堂一定係食板長

臨畢業果年乜都冇晒 都唔知好彩定唔好彩

唔係李嘉x就明愛,自爆
以前係附近返學 粉嶺中心地下有燕雲莊食排骨/雞翼菜飯 有間細細間食拉麵(唔記得名)想食貴少少又有西餐 冇錢就去祥華間7仔 pe堂一定係食板長

唔係李嘉x就明愛,自爆

有幾撚自爆呀
講一講間中學就知你係邊個呀?
芝脆雞

李嘉誠?救恩?以前好羨慕呢幾間中學係正火車站附近有咁多食肆,但宜家乜都無曬

救恩去祥華有d炆水喎

救恩冇得放飯

就算有都去花都華明近d
無左燕雲莊,變左垃圾翠河
Btw 會食芝脆雞同對面間西餐
聯和墟都有時去
無左燕雲莊,變左垃圾翠河
Btw 會食芝脆雞同對面間西餐
聯和墟都有時去

威斯變低質左好多

李嘉誠?救恩?以前好羨慕呢幾間中學係正火車站附近有咁多食肆,但宜家乜都無曬

救恩去祥華有d炆水喎

救恩冇得放飯

就算有都去花都華明近d

花都華明都冇乜好食 依家通常食永發同琛記
Golf club 間餐廳唔錯
Golf club 間餐廳唔錯

係邊

救恩去祥華有d炆水喎

救恩冇得放飯

就算有都去花都華明近d

花都自從南翔同拉麵嗰間執左就冇野好食

救恩去祥華有d炆水喎

救恩冇得放飯

就算有都去花都華明近d

花都自從南翔同拉麵嗰間執左就冇野好食

南翔回鍋肉真係
我宣布
聯和墟世界第一
心動的香腸你唔想食我咩
m記 吉野家 海皇 粉麵
唔食譚仔

correct
祥華商場地下全部鋪冇晒

唔知翻新完未
我食爭鮮
以前食燕雲莊 雞翼菜飯排骨菜飯 燻魚汁 仲有酸辣湯 蝦仁跑蛋 麻婆豆腐都好正
有無人食群記豬手麵
華心下面間桃園其實幾好味
心動的香腸你唔想食我咩

不了
m記 吉野家 海皇 粉麵
唔食譚仔

correct

邊道粉麵
有無人食群記豬手麵

太遠喇
我食爭鮮
以前食燕雲莊 雞翼菜飯排骨菜飯 燻魚汁 仲有酸辣湯 蝦仁跑蛋 麻婆豆腐都好正

係邊架 點解我冇印象嘅
我食爭鮮

係邊架 點解我冇印象嘅

朱姓小子最愛的燕雲莊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞