〖NS/PC〗MONSTER HUNTER STORIES 2 破滅の翼【7】1001唔開po正契弟

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
會心個時加多D氣 & 儲氣快左 + 體力特
迷宮模組不停重用, 入面裝飾一樣, 只係條路唔同左咁解, 同埋迷宮大得黎無意思, 根本無野好行

不過村莊城市又整得唔算差
標準打工仔
一跳槽就落力打前老闆
其實佢d城都係又空曠,有d真係得個大字 都係第一個村最好,孵蛋夠近
最近係個佢大佬個猫洞
明明正路應該係故仔越後啲龍越勁,隨著故仔換龍打落去,但係我第二圖練好隻三色一角龍之後,一直到輕鬆過關,見到其他龍例如角龍雷狼龍,都懶得再練過。。。

變左想快啲爆主線直接換最勁嘅龍,中途所有龍變晒裝飾品
最尾條龍人村屌你老母
所以咪一直叫人一開波拎左隻一角先
佢可以用到爆機的
rpg練過功緊係會易啦, 我呢d剩係打左隻雷狼返黎冇整過基因, 時不時要換龍嫁
佢係二五仔黎
無印蛋 - 固定因子+1隨機因子
金光蛋 - 固定因子+2隨機因子
虹光蛋 - 固定因子+3隨機因子

係咪咁
無印蛋 - 固定因子+0隨機因子
金光蛋 - 固定因子+1隨機因子
虹光蛋 - 固定因子+3隨機因子

好似係咁
巢穴同款道中怪D因子係一撚樣
岩岩掘到兩粒桃岩龍蛋D因子排位完全無差別
卡關隻黑龍點打
帶隻弓佬去屌虐
我帶舒waru 雷撚到
我想普通一條火龍係唔係都勁過咩破滅之翼?

除左果堆勁龍外
其他連養都唔想養
草食龍都勁過佢
無光蛋0-1隨機技先岩
SR 共鬥 幾多level 入穩陣?
呢度有無人互開SR 卷?
SR 共鬥 幾多level 入穩陣? < 50UP + 食爆成長藥
呢度有無人互開SR 卷? <- 有
依家49
昇多兩level 先唔想太低 lv累到人
我隻一角齊三色技,但佢下下轉做技巧,變左要扣氣去打,係咪因為我基因放技巧多過力量所以佢揀技巧先

其實升齊三色各一隻唔係重簡單咩

btw 我覺得紅奇怪龍重勁過雷狼同一角

利申,未爆機,準備打滅盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞