<亂倫案> 父女發展畸戀 稱因女兒妒忌父親再婚

66 回覆
2 Like 4 Dislike
個女應該樣唔差
中出咁多次沒bb??
香港? 唔係風化鬼國?!
可以拍返套膠劇
支持同性戀 所以一視同仁支持埋亂倫
亂倫有咩問題
大家相愛咪得
點解有罪

人獸交有咩問題 大家相愛咪得 點解有罪

因為冇人COMFIRM到隻動物係咪自願

隻動物嘅意願關人類咩事
三個都痴撚線
女兼母職 個家姐當咗自己係佢老豆個老婆
個細佬又當家姐係老母 缺乏母愛情況下鍾意家姐?
之前有個巴打post 過個漫畫,劇情100% match
之前個亂倫post有人po左個亂倫h漫 搵唔返
佢家姐肯定好索
搵人translate send比柚木N

睇到中段都係覺得老豆NTR左細佬

細佬POV可以畫一本
老豆POV又可以畫一本
This?

父女亂倫弟報驚示意圖
https://lihkg.com/thread/220001/page/1?ref=ios
亂倫有咩問題
大家相愛咪得
點解有罪

人獸交有咩問題 大家相愛咪得 點解有罪

因為冇人COMFIRM到隻動物係咪自願

隻動物嘅意願關人類咩事

你搞隻獸,咁隻獸意願就梗係關事
大狀又稱,女被告胞弟當日舉報案件純因愛護胞姐希望保講她,並不知胞姊其實出於自願,事後受大打擊並患上抑鬱,需服藥治療,胞弟寫信向姊透露「你是我生命一部分」,不能想像沒有胞姊的生活如何渡過。大狀指女被告對其他人的傷害性低,對她而言,接受輔導更有幫助。

成家都有亂倫心態

自己都想食家姐 俾老豆食左

屌最痴線原來係細佬

已經痴左線 真受害人

女被告胞弟當日舉報案件純因愛護胞姐希望保講她,並不知胞姊其實出於自願,事後受大打擊並患上抑鬱,需服藥治療,胞弟寫信向姊透露「你是我生命一部分」

which means : 我咁中意家姐,家姐都唔中意我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞