<亂倫案> 父女發展畸戀 稱因女兒妒忌父親再婚

66 回覆
2 Like 4 Dislike
痴撚線
大狀又稱,女被告胞弟當日舉報案件純因愛護胞姐希望保講她,並不知胞姊其實出於自願,事後受大打擊並患上抑鬱,需服藥治療,胞弟寫信向姊透露「你是我生命一部分」,不能想像沒有胞姊的生活如何渡過。大狀指女被告對其他人的傷害性低,對她而言,接受輔導更有幫助。

成家都有亂倫心態

自己都想食家姐 俾老豆食左

屌最痴線原來係細佬

老豆唔搞既話
細佬直接上
唔好彩就應該3p...
呢頭家咩事

細佬鐘意家姐 家姐鐘意老豆
睇到想喊
佢地3個都可憐
大家都無做壞事,爸爸同個女都係出於自願
但就要接受法律既審判同埋社會既批評
搞搞下又自己封利是比自己
亂倫有咩問題
大家相愛咪得
點解有罪
亂倫有咩問題
大家相愛咪得
點解有罪

人獸交有咩問題 大家相愛咪得 點解有罪
大狀又稱,女被告胞弟當日舉報案件純因愛護胞姐希望保講她,並不知胞姊其實出於自願,事後受大打擊並患上抑鬱,需服藥治療,胞弟寫信向姊透露「你是我生命一部分」,不能想像沒有胞姊的生活如何渡過。大狀指女被告對其他人的傷害性低,對她而言,接受輔導更有幫助。

成家都有亂倫心態

屌最痴線原來係細佬

已經痴左線 真受害人
成家都有亂倫dna
我諗起之前有人share嗰套h漫 話個細佬發現咗自己家姐同老豆扑嘢報警捉咗自己老豆 之後自己同家姐扑嘢
有冇人可以share出嚟再笑吓
個女隻豬留到 19 歲先至俾佢阿爸
佢阿爸就正啦

掉返轉諗
19歲仲係處個啲會係咩樣
家姐一定仙女咁靚
成家都痴撚線
兩男一女得個嬲

成家都有亂倫心態

屌最痴線原來係細佬

已經痴左線 真受害人

個細佬唔報驚其實有幾食家姐
佢阿爸就正啦

掉返轉諗

咁又唔一定既
如果個女一早鍾情於老豆
想留俾佢都唔出奇
個法官層次太低 個女兒點解要話自己錯
睇到想喊
佢地3個都可憐
大家都無做壞事,爸爸同個女都係出於自願
但就要接受法律既審判同埋社會既批評

文明都重係太落後
佢阿爸就正啦

掉返轉諗

暗戀左老豆好耐 留返隻豬俾佢都唔奇
成家都有亂倫dna

或者成家都冇左防止亂倫dna
亂倫有咩問題
大家相愛咪得
點解有罪

人獸交有咩問題 大家相愛咪得 點解有罪

因為冇人COMFIRM到隻動物係咪自願
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞